Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Teobea 

všechny recenze uživatele

Jsem vnitřně zklamaná. Možná proto, že otevřené konce mají své kouzlo a tento otevřený konec těchto 15 minut solidně zabilo. Závěry a zvraty jsou dosti umělé, ale stará dobrá nostalgie a opakované vzorce chování jednotlivých charakterů mě nutí k úsměvu. Další věcí je, že ve snímku chybí zesnulý Alan Rickman, což také na náladě nepřidá. Věřím, že v rámci charity snímek splnil svůj účel, ale já se vrátím k ověřené 135 minutové klasice. ()

Catchless 

všechny recenze uživatele

Pre mňa skvelé, atmosféru to malo presne ako pôvodná verzia a to že tam boli rovnaké situácie, ale zasadené do súčasnosti s miernou obmenou bolo super. Hlavne časť s Billym a ten predavač boli vtipní. Škoda, že tam už nemohol byť Allan Rickman, bez neho to nebolo ono...za mňa plný počet *, aj ma to rozplakalo. Bolo to ako vidieť starých známych po rokoch. ()

Reklama

XZvire 

všechny recenze uživatele

Prezentovali to jako "sledujte, co se stalo po letech s hrdiny Love Actually" a dostala jsem "podívej, jak vypadají hvězdy po tolika letech".. Což se můžu podívat kdekoli na internetu. Nostalgie hezká, ale znáte to, opakovaný vtip už není vtipem.. Nedostala jsem nic nového, scény téměř totožné... Škoda, tolik jsem se těšila.. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic originálního. Tvůrci se snažili navnadit diváky a fanoušky Lásky nebeské krátkým pokračováním, ale vlastně jsme viděli úplně to stejné, jen o pár desítek let později. Příběhy a zápletky se opakují, ale na druhou stranu bylo hezké vidět mé oblíbené postavy v současnosti a zjistit co právě dělají, smutné je to, že se nikdo z nich nezměnil, jakoby se zasekli na jednom místě, takže ano, mohlo to být originálnější. ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Láska Nebeská je pro mě srdcovkou. Byl jsem velmi mile překvapen, že natočili krátkometrážní film po 13 letech. Na druhou stranu bohužel, klidně bych si přál celovečerák. Bill Nighy, Hugh Grant a Aktinson excelují, jen škoda, že měli málo prostoru. Velmi příjemné bylo vidět Colina Firtha s portugalkou Lúcia Moniz. Hudba zůstala zachována..prostě příjemná nostalgie :-) (95%) => 5★ ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama