Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (16)

plakát

Kocour v botách (1969) 

Bála jsem se malá, bojím se teď. Nicméně jsem od toho nemohla odtrhnout oči.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Uvažovala jsem jak tento film hodnotit. Rami Malek ztvárnil Freddieho výborně. I přes nepřesnosti a chybějící momenty z Freddieho života hodnotím kladně - hudební scény nedostatek překryly! Bylo to krásné. Není třeba komentovat víc, snad jen to, že když závěrečný koncert skončil a moje nejoblíbenější píseň nezazněla, byla jsem zklamaná, ale pouze jen 5 vteřin. Děkuji!

plakát

Přátelé - Série 10 (2003) (série) 

10 sérií pohodového seriálu, 10 let života s přáteli. Poslední díl a uvědomění, že každá idyla jednou skončí byl až moc reálný. *****

plakát

Red Nose Day Actually (2017) (TV film) 

Jsem vnitřně zklamaná. Možná proto, že otevřené konce mají své kouzlo a tento otevřený konec těchto 15 minut solidně zabilo. Závěry a zvraty jsou dosti umělé, ale stará dobrá nostalgie a opakované vzorce chování jednotlivých charakterů mě nutí k úsměvu. Další věcí je, že ve snímku chybí zesnulý Alan Rickman, což také na náladě nepřidá. Věřím, že v rámci charity snímek splnil svůj účel, ale já se vrátím k ověřené 135 minutové klasice.

plakát

Jak vlci mění tok řek (2014) 

Jak Kryštof zpívá ve své písni: ,,Všechno se vším souvisí.” Krásný snímek s moc povedeným komentářem, který dokazuje, ze složitost a provázanost stvoření je lidským rozumem nepochopitelná.

plakát

Orel Eddie (2016) 

On to dokázal! Tento příběh mne dohnal k slzám.

plakát

Romance pro křídlovku (1966) 

Pocit, který ve vás zůstane, žal a touha, rozpolcení, milenci zlu odsouzeni. Přesně takové emoce jsou opravdu niterné a vždy mě hluboko zasáhnou.

plakát

Kočár do Vídně (1966) 

Zajímavý snímek. Prostředí nádherného českého lesa, vážná hudba a skvěle zahrané role. Český film, ale převládá v něm němčina, což jsem ocenila a překlad by divácký zážitek a myšlenku filmu podkopal. Část konce jsem předpokládala, ale to, co se stalo a chování partyzánů mne uvedly v úžas. Doporučuji.

plakát

Sněženky a machři (1982) 

Skvělé hlášky, skvělá myšlenka na konci, skvěle vybarvené charaktery dospívajících, zkrátka skvělý český film.