Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jediné, to co splňuje, je dlouholetá touha vědět, co se s nimi stalo dál. Na to to hraje, tím to vydírá. Několik skečů spojených dohromady tou nejjednodušší linkou bez nějaké originality a vtipu. Chápu, že je to zakázka na charitu, ale je to děsivě slabé a připomíná to některé Silvestry na Ćeské televizi. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic originálního. Tvůrci se snažili navnadit diváky a fanoušky Lásky nebeské krátkým pokračováním, ale vlastně jsme viděli úplně to stejné, jen o pár desítek let později. Příběhy a zápletky se opakují, ale na druhou stranu bylo hezké vidět mé oblíbené postavy v současnosti a zjistit co právě dělají, smutné je to, že se nikdo z nich nezměnil, jakoby se zasekli na jednom místě, takže ano, mohlo to být originálnější. ()

Reklama

Teobea 

všechny recenze uživatele

Jsem vnitřně zklamaná. Možná proto, že otevřené konce mají své kouzlo a tento otevřený konec těchto 15 minut solidně zabilo. Závěry a zvraty jsou dosti umělé, ale stará dobrá nostalgie a opakované vzorce chování jednotlivých charakterů mě nutí k úsměvu. Další věcí je, že ve snímku chybí zesnulý Alan Rickman, což také na náladě nepřidá. Věřím, že v rámci charity snímek splnil svůj účel, ale já se vrátím k ověřené 135 minutové klasice. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzdy som si prial vidiet nieco taketo. Par minutovy kratas, ktory nazrie po rokoch na postavy z môjho oblubeneho filmu. Bohuzial vysledok je nemastny neslany a hlavne bez jedinecnej atmosfery pôvodnej Lasky nebeskej. Ani o postavach sme nic extra noveho nedozvedeli, kedze len variuju scenky z pôvodneho filmu. A k tomu tu ani nie su vsetky. Absencia Rickmana a Thomsonovej je pochopitelna, ale chýba ich tu ovela viac. Vzhladom na vysledne nekvality tohto kratasa to je ale uplne jedno. Jeho kvalitu by urcite nezvysila ani kompletna ucast vsetkych hercov. Ako zaujimavost to snad niekoho zaujme, ale ako zmysluplny pridavok to vôbec nefunguje. Mozno to mohli radsej rozdelit na seriu minutovych kratasov pri ktorych by kazdemu stacilo iba to, ze na chvilu znova vidi svoje oblubene postavy. 4/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská byla úkaz. Nesmírně funkční romance, ze které úplně čišelo nadšení, energie a fakt, že tvůrci měli zřejmě plnou hlavu nápadů, protože jednotlivé minipříběhy mohly být klidně o pár minut delší. Vrací se tak vyznání pomocí popsaných papírových kartónů už ne zklamaného kamaráda, vrací se vyšeptalý rocker, už víme, že ve 14 let starém skvostu portugalská služebná a anglický spisovatel nyní zvládají jazyk toho druhého.. jenže zmizela lehkost, zmizel vtip, přesný timing, atmosféra. Nejde o to, kolik postav z původního kusu chybí, ale o to, s čím ti ostatní přicházejí. Některé z linií nabízejí vyloženě jen tu nejjednodušší cestu (syn Liama Neesona), nijak nepřekvapí, nijak se nad nimi nepřemýšlelo. Přijde mi, že tým okolo Richarda Curtise prostě dostal zakázku, musel narychlo vymyslet, co bude jejím obsahem, a celé si to prostě nesedlo a nemělo čas dozrát. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama