Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (699)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +Ginnifer Goodwin a Justin Long, potěší i Drew Barrymore a samozřejmě celkové hvězdné obsazení, postavy mají dostatek prostoru a díky dlouhé stopáži je čas odvyprávět i jejich příběh -místy nemastné, neslané, často babsky ukecané, některé postavy mě nevzali, prostředí bytů, barů a kanceláří nijak neohromí, hudba je spíš upozadněná/// Čekal jsem o dost víc a tak trochu jsem to přetrpěl. Poslední třetina byla nejlepší, protože postavy už jste měli přečtené a byli jste zvědaví na to, jak to s nimi dopadne. Nejkouzelnější dvojicí je Ginnifer a Justin, pro někoho možná i dějová linka se Scarlett a Bradleyem. Jinak to ale moc pohromadě nedrží a některé postavy jsou spíš nezajímavé (Jennifer Connelly, Jennifer Aniston). Tak už to ale bývá. Pro holky to asi bude zajímavější film než pro většinu mužské populace. Pár moudrých rad se tu možná najde, jestli je ale budu aplikovat to si nemyslím./// Celkem 55%/// ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud vztahový film má trvat přes dvě hodiny, vyžaduje to mimořádně nadaného scenáristu i režiséra. Tedy přesně ty dvě kategorie, které v tomto případě mají dost nízkou úroveň. Vykonstruovaný scénář si pohrává s postavami, jak se mu to hodí, a v závěru pěkně postupně příběhy všech devíti hlavních postav uzavře. Tenhle film je tak bohužel jen sledem volně navazujících scén, jejichž úroveň stojí čistě na charismatu a talentu prvotřídního hereckého obsazení. Z něj si s nástrahami scénáře dokázali nejlépe poradit Scarlett Johansson a Justin Long. Není to špatné, ale mohlo to být i dobré. :-/ ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo do noty naprosto skvěle, romantické filmy nevyhledávám tak často, ale když jsou dobré, tak mě dostanou. Ne, že bych brečel, ale do takové podivné nálady. Tenhle film mi přijde na oko strašně povrchní a jednoduchý, ale myslím si, že se v něm dát najít více, pokud se snažíte. A nebo je to tak, že mě tohle stačilo. Naprosto mi to stačilo, dostal jsem to, co jsem se čekal s hromadou svých oblíbených herců. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrý romantický film to sice je, ale žádný boom se nekoná. Nemyslím si, že nahnání hromady známých holywoodských tváří do jednoho filmu automaticky znamená famózní film. Tady je zřejmé, ze všechno má parametry pouze průměrného romantického filmu, kterých je všude milion. Chtělo to bez debat vtisknout tomuto filmu nějakou atmosféru a scénárista mohl být taky trochu méně konvenční. 55% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedené romanticko-komediální-drama, rozehrávající několik životních příběhů. Máme zde manželský pár, který prochází krizí, kterou manžel řeší nevěrou a kouřením cigaret, mladý pár na pokraji rozchodu z důvodu, že mužská část se nehodlá ženit, ženu, která hledá štěstí na on-line seznamce a mladou dívku, která má prostě na partnery smůlu a všechny její schůzky skončí v bodě "zavolám ti". Postav je zde ve skutečnosti více ale jelikož se různě propojují nemá cenu je zmiňovat. To, že jsem dal tak malé hodnocení není zapříčiněno tím, že se jednalo o špatný film, to rozhodně ne. Je zde pár zajímavých momentů, herecká sestava také není špatná ale hlavní problém je v přílišné jednoduchosti jakým tento zbytečně dlouhý snímek jednotlivé postavy pozoruje a taky v tom, že podobně jako postavy neví čím chce být. Film se zaměřuje převážně na ženskou část a až feministickým pohledem odsuzuje tu mužskou. Muži jsou zde degradováni na svině, které ženy využívají a nedokáží jim říct pravdu do očí. Tohle se opravdu nedá vydržet dvě hodiny. Stejně otravné je i pozorovat, jak žádná z postav neví co chce a tudíž se většina zúčastněných chová opravdu podivně. Až na pár vyjímek jsou postavy neskutečně ploché a jednoduché, že jsem se občas ani nedivil, že jsou sami a nikdo je nechce. Naopak ty zajímavé postavy (především Jennifer Connelly a Jennifer Aniston) dostali ostudně málo prostoru. Režisér se snaží tvářit smrtelně vážně a jen občas do filmu vsune nějakou rádoby vtipnou situaci známou z jiných romantických komedií jako jsou třeba homosexuální spolupracovníci jedné z postav. Je vidět, že nezkušení tvůrci si ukousli zbytečně velké sousto a zůstali někde na půli cesty mezi vážným dramatem a romantickou komedií a rozhodně by udělali lépe, kdyby vystřihly některé zbytečné postavy, film zkrátili minimálně o 20 minut a přidali trochu toho humoru. Ženskou část to ale zcela jistě potěší. Hlavně tomu holky nevěřte. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Filmovalo sa v štátech Kalifornia, Maryland, Oregon a tiež v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama