Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od noci plnej zázrakov už uplynuli štyri roky a opäť sa blížia Vianoce. Rozhlasový moderátor Mikuláš so svojim synom spokojne žije s Doris, ktorá kedysi zatelefonovala do jeho relácie a tak nevedomky spustila kolotoč udalostí, ktoré zmenili nielen životy ich dvoch, ale aj mnohých ďalších ľudí. Tých, ktorí opäť zápasia so svojimi vzťahmi i túžbami a pomôcť im dokáže iba zázračná moc Vianoc... (STV)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (49)

Miagy 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarené pokračovanie po niekoľkých rokoch. Zhruba tí istí herci, avšak bravúrne zvládnuté. Film svetového formátu, dúfam, že sa mu dostane omnoho viac publicity, reklamy atď. Čo sa týka filmu ten bol výborne natočený, vianočná atmosféra by sa dala krájať z každého záberu. Film je viacmenej smutnosmiešny, nechýba niekoľko vtipných ale i smutných scén. Celkový dojem z filmu je však skvelý a dúfam, že sa televízie spamätajú a začnú vysielať na Vianoce aj európske kvalitné snímky ! TOP. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Jedno jediné zásadní zjištění - stále to je velmi dobré. Ano, příběh už není veden s takovou nonšalancí jako u jedničky, občas už to přeci jen je trochu nucené, ale stále to člověku dokáže vyloudit úsměv na tváři, což je o Vánocích to nejdůležitější, a tak i přes počáteční pochyby tam ty čtyři hvězdy patří právem. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie polskej Lasky nebeskej. Odvazny napad a uz chapem, preco original pokracovanie nema. Dvakrat do rovnakej rieky nevstupis. Aby sa to znova mohlo koncit happyendom, tak na zaciatku sledujeme su páry z minula rozhadane a postupne sa znova davaju dokopy. Nove eskapady, ktore musia riesit nie su zdaleka tak dojimave ako minule a niektore su uplne nudne (moderator Mikulas a Doris) pripadne zbytocne a su tu len preto, aby sa objavili postavy z jednotky. Stepanovi som ani prilis neprial, aby sa dal znova dokopy s tou horenoskou Karinou. No a linia s chladnou Marketou mi pripadala natolko prehnane kruta az na mna vôbec neucinkovala. Pribehy novych postav tiez nie su nic extra a ziadna z novych postav ma nenadchla. Jedina linia, ktoru som si uzival naplno bola ta s neschopnym Santom, ktory sa snad nadobro vzchopil. Ako pridavok pre fanusikov jednotky to celkom funguje ale na fantasticku jednotku to ani zdaleka nema. 6/10. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Slabší kopie jedničky. Pořád je to jen soumrak klišé a vánočního kýče, 2. polovina snímku už mě svou předvídatelností nebavila... a pak si říkám, proč je nutné Vánoce spojovat s obchodními centry? Santu ještě chápu, když v Polsku nosí dárky i św. Mikołaj, no je to zkrátka jen tuctový komerční film na jedno zhlédnutí... 40 % ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Od vánočních filmů tohoto typu očekávám mocnou dávku romantiky a hry na city a vzhledem k okolnostem to často bez problémů toleruji, ale tentokrát jsem sledování málem vzdal, protože se hned od počátku snímku rozběhlo brutální citové vydírání. Naštěstí jsem vydržel, protože se tvůrcům podařilo příběh dostat pod kontrolu a díky tomu, že nešetřili kvalitním humorem, jsem se až překvapivě dobře bavil. Jasně bylo to celé přeslazené a místy příliš sladkobolné, ale jak jsem už napsal, k vánočním filmům jsem tolerantnější, abych nebyl Grinch, takže jsem si i druhou Noc užil a musím říct, že i v Polsku se rodí hezké ženy. ()

Galerie (39)

Související novinky

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

23.10.2016

3 kinosály, 4 země, 5 workshopů, 5 dní, 18 hostů, 40 filmů. MFF 3Kino – Praha 2016 proběhne ve dnech 2. až 6. listopadu ve dvou sálech kina Atlas, ale nově i v kině Evald. Festival se i letos… (více)

Reklama

Reklama