Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho něco naprosto odlišného a něco horšího, takže jsem s výsledkem hodně spokojená. Ráda jsem si zase připomněla Vánoce, je to hodně podobné filmu Na sv.Valentýna, až na to, že tady je několik příběhů, které se nakonec spojí v jeden jediný a navíc bylo úžasné vidět pohromadě tolik skvělých herců. Velmi příjemný, dojemný a vtipná vánoční film, u kterého jsem se bavila a dojala. ()

Reklama

Miagy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, spojenie Vianoc, drámy a komédie nie je práve najšťastnejšie riešenie. Vo filme bolo vidno, že niekedy asi ani autori nevedeli, čo z toho chcú mať. Či vianočnú komédiu na štýl Lásky nebeskej ( pozorný dívák si isto všimol podobnosť mnohých scén) alebo z toho chceli smutnú drámu. Čo sa týka deja - ten bol celkom klasický, scenár tuctový. Herci boli vynikajúci, nikto ma nesklamal. Mám rád filmy s "komentátorom" celkom to fungovalo aj v tomto filme. Mám však veľmi zmiešané pocity, niečo mi tam chýbalo. PLUS: soundtrack, vynikajúca kamera ( fakt výborné zábery), sympatickí herci, dobré výkony, atmosféra vianoc. MINUS: akýsi nesúlad medzi komédiou a drámou, nevyťažený potenciál...po ďalšom zhliadnutí mením hodnotenie na 80% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, kolik pro mě áčkových herců nacpali do tohoto filmu, je tahle vánoční dramedie hodně špatná. V podstatě se jedná o příběh jedné rozhárané rodiny, kde film začíná s několika příběhy, které pak spojí u kulatého stolu. Problém je, že mě ty jejich problémy nějak vůbec nezajímají. Vše ale má tendenci stemlovat ona vánoční atmosféra, která je sice fajn, ale už z podstaty věci z ní nelze být nadšený. Protivenství některých postav Vám nezlepší zapálenej svícen na vánočním stolci předstírající vánoční pohodu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama