Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lehká oddechová vánoční komedie, s notnou dávku sentimentu a místy i trapnosti. Tak bych shrnul tento počin, který je sice celkem slušně obsazen a člověk se u něj i občas zasměje, kdyby to však nebylo zabaleno do trapné americké lovestory, která obsahuje snad všechny klišé, na které si vzpomenete. Děj lehce předvídatelný, nebýt několika fakt vtipných scén, je to jen další komedie, která je na chlup podobná všem ostatním americkým komediím na toto téma. Bohužel se další Láska nebeská natočit nepodařila. 4/10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKDY PŘEMÝŠLÍM O VŠECH RODINÁCH, CO SPOLU SEDÍ U VEČEŘE. V KAŽDÉM DOMĚ, V KAŽDÉ RODINĚ SE ODEHRÁVÁ JINÝ PŘÍBĚH...“ /// Film o tom, že Vánoce nemusí bejt jen šťastný a pohodový. Teda… vono to samozřejmě jinak než happy endem skončit nemůže (Vánoce kurva! Přece nebudou ukazovat mrtvý děti! Nebo snad…), ale musíme se k němu propracovat. Nejlíp přes příběhy lidí různýho věku, kteří se nakonec sejdou. Takže ti starší vzpomínaj, ti mladší taky… a vzývaj (hledaj) lásku (současnou, minulou, budoucí) a (zřejmě) i štěstí. Trable o Vánocích asi nebudou tím pravým filmem k oslavě Vánoc. Snad jen pro ty, kteří každodenně s potěchou masturbujou nad nashromážděným množstvím (třebas drobných) křivd. Nebo jim v manželství vypršela doba trvanlivosti. Jedná se totiž o vobčas nudnou (ale vánoční!) dramatickou romanťárnu, ve který si všichni uvědomí, že… prostě si něco uvědomí. Bejt lepším člověkem? Dobrá… (ale jenom na Vánoce!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Někoho jsem ztratil(a). 2.) Nevím kde hledat na Štědrej den lásku. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně pokojný, vánoční film s maximálně hvězdným obsazením (8 hvězd v obyčejné komedii?). Na druhé straně je tu naprosto otravný vypravěč, otravné některé postavy a občas divné vyústění příběhu. Čekal jsem něco ultimátně fajnového, jako o pár měsíců dříve The Intern, ale bohužel jsem se nedočkal. Závěrem bych vyzdvihl postavy Johna Goodmana, Olivie Wilde a Alana Arkina. Ty to táhnou dopředu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno