Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je Silvestr a přichází loučení s rokem 1981. Sledujte na vytipovaných lidech s komediálním talentem, jak oni chtějí strávit dobrodružství posledního dne v roce, na tu dobu v nejdivočejší části New York City - East Village. Najdou malíř, dvě „pipky” z Long Islandu, sexy barman, vyzáblej džezzmen, taxikář co má strašný kecy, roztomilé nemehlo a vůbec celá parta milých lidí, kteří mají mnohdy k sobě blíže, než je zapotřebí, někoho koho budou smět políbit a obejmout o půlnoci? Odpověď se dostaví až za ranního rozbřesku Nového roku. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (55)

src 

všechny recenze uživatele

Film klasickeho strihu: nekolik mladych lidi smeruje na predem urcene misto (v nasem pripade na silvestrovske "mejdlo"), pricemz se predtim jejich osudy ruzne protinaji a komplikuji (kvuli lasce, jak jinak), aby se vse na konci vyresilo. Obehrane schema by nebylo na skodu, kdyby postavy s vetsim prostorem nebyly extremne hystericke a nesnesitelne (Rudd, Love), urvane a pitome (Hudson) ci nablble (zbytek) a postavy s mensim prostorem nebyly uplne neviditelne (Garofalo, Diaz). Obsazeni skvele, provedeni spatne. ()

charlotteLnD 

všechny recenze uživatele

"You know baby, in life sometimes you got to stay still to move forward." :) Inteligentní a vtipný ve svý na první pohled děsný primitivnosti :) Vtipně vybranej soundtrack. Boží černej taxikář, co to při vytáčení český telefonní předvolby hlásí na pána. Místy sarkastický, místy tak suše trapný, že vyprsknete smíchy, protože "If you relax, you can have a good time baby, even if you smell like dog shit." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemný americký nezávislý filmík, ktorý je ale tak nevýrazný, že zabíja všetok svoj potenciál stať sa kultovým a obľúbencom klubových divákov. O dej tu až tak nejde, nám skôr ide o tú identifikáciu hercov, ktorí sa v priebehu ďalšieho desaťročia stali slávnymi a o tých niekoľko fajn dialógov a postrehov. Pokiaľ máte radi filmy s množstvom postáv a mikropríbehov, nemali by ste byť sklamaní. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Přichází loučení se starým rokem a nadaný, malíř a dvě " pipky " z Long Islandu, sexy barman, vyzáblý jazzman, taxikář co má neskutečné kecy... celá tahle potrhlá parta mladých lidí, kteří k sobě mají leckdy blíž, než je zapotřebí se toulá newyorskou noční džunglí a zoufale hledá někoho, koho budou smět políbit o silvestrovské půlnoci. Odpovědi se dočkají až za raního rozbřesku Nového roku... Poměrně vtipná sexykomedie, na kterou se dá bez větších výtek dodívat,,, 50 % ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Co mě na filmu nejvíc zaujalo je ten název, jelikož stále marně přemýšlím, proč se to jmenuje 200 cigaret :) Film je natřískaný skvělými herci a Courtney Love mi sem skvěle sedla :) Kdo byl pro mě ale absolutně nejlepší byla postava Monicy, která skvěle šílela, že na její silvestrovský večírek v její přítomnosti téměř nikdo nepřišel a ona se nervovala stále víc a víc :D Debata o sexu, dále o vztazích, různé styly života, hysterická blondýnka, skvělý taxikář a výborný závěrečný výčet, jak to celé nakonec skončilo - perličky na konec :) Je to fajn, ale nic extra :) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama