Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Hmm, slabé, a dosť. Málo uveriteľné postavy, slabé vtiahnutie do jednotlivých situácií. Svetlým bodom Robin Williams a celkom zaujímavá dejová línia okolo neho. Inak, niekto správne poznamenal, že je to podobné Love Actually, ale vo všetkom zaostáva. Na sprítomnenie si vianočnej atmosféry v pohode, ale, uprimne, existujú lepšie vianočné filmy. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný romantický vánoční film. Jednotlivé příběhy jsou hezky propojené, někdy jsou smutné, někdy dojemné - např. ten jeden příběh o malém vánočním zázraku. Herecké obsazení tady je opravdu hvězdné a naštěstí nezklamalo. A vzkaz pro šťouraly, kteří to musí za každou cenu srovnávat s Láskou nebeskou - tamto byla komedie, tohle je drama. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Tento vianočný film nie je úplne ideálna voľba na Štedrý večer. Podobne ako Láska nebeská či Šťastný Nový rok, dej utvára niekoľko nezávislých príbehov. Tie sú však trochu depresívnejšie, než je zvykom pri vianočnom filme. Divák si nestihne vytvoriť žiadny vzťah k postavám a celý film prehrmí ako búrka. Vyzdvihnúť však musím úlohu Robina Williamsa. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Vánoce, samota, žárlivý polda, nehybná maminka, odpuštění, zlomená ruka, reinkarnovaná manželka v mužském těle, deprese a to vše splácáno ve snímek, který příliš neskrývá své ambice zaujmout. Výsledkem je však tradiční kočkopes s několika vtipnými momenty, špetkou témat k zamyšlení a většinou buď zoufale neoriginálních nebo lehce prokouknutelných situací. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Někdo mě měl varovat, že se to zvrhne v takovou emocionální supranálož! Palminteri je něco jako mozkomor - vyždímá z diváka-nebožáka i tu nejposlednější emoci (pozn. levně) a nedělá mu sebemenší potíže uchylovat se k přeslazenému "columbovskému" kýči z dob prvních dvou dílů HP a Sám doma. Jistě chápete mou nelibost. Herecké obsazení je naopak fajn, přičemž vede stárnoucí Alan Arkin (připomíná mi mého pradědečka:)), ale to mi stejně nedává jediný rozumný důvod, proč bych neměl na Dárek zapomenout. P.S. Když už zde byla zavedena "řeč" na similaritu s Láskou nebeskou, minimálně obal a potisk DVD se k ní hlásí zcela nepokrytě, o tom žádná. Pochybuji však, že to tvůrcům (a zklamaným divákům) přineslo vůbec nějakou satisfakci. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama