Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít! (Řitka video)

(více)

Recenze (116)

Cimr 

všechny recenze uživatele

Filmy společnosti Troma prý vznikly, aby se divák odreagoval a chvíli se u filmu bavil a nejen nudil u klasiků typu Felliniho nebo Bergmana. A v tom je ten problém - já se nebavil. Mám rád černý humor, třeba Česká soda mi přijde supervtipná, ale tohle mě vážně nudilo. Pravda, párkrát zableskne něco jako skvělý nápad (Delfíní muž, počítání obyvatel, bůh a jeho narážky na papežovu čepičku), ale to se skoro ztratí v laciné záplavě krve, mozku a nahých žen. Když na začátku chlápci v plenkách střílí retardované děti, nevím co je na tom k smíchu. Nejde o to, že to je nevkusné, ale prostě to neni vtipný! Nene, tohle pro mě nebude. Jdu si pustit Bergmana. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Já nejsem nějaký velký fanda Tromy, jelikož jsem se sní seznámil docela nedávno díky jednomu magazínu:)...ale musím říct, že to je fakt pecka, a zas s jsem se po dlouhé době u filmu tak dobře zasmál. Jestli měla být Planeta terror film vzdávající hold těmto filmům, tak to nebetyčně "pokazila". Planeta je jen o nechuťárnostech, bez příběhu. Troma je vtipná, akční,vtipná,.. a bez příběhu:))....jako nedělní relax s přáteli je to opravdu sranda. Sami si to neužijete. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Setkání s TROMOU č.5.Tak až do pětice všeho dobrého se konečně povedlo to,co jsem od produkce společnosti TROMA čekal.Pořádně absurdní,krvavá,slizká,vtipná a šílená jízda od první do poslední minutky.Tolik skvělých gagů a šílených nápadů co Kaufman narval do tohoto dílu,není ve všech ostatních dohromady.Totálně ujetej film,céčko jak hrom,zábava maximální.A ještě jedna příznivá změna,ani herci už nejsou tak děsný. PECKA!!! ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Už naprosto pro mě špatně stravitelný, debilní slepenec hnusu bez solidního příběhu. Dokonce už i některé vraždy začínaly být opakované, otřepané nebo jakoby bez nápadu. Chaos a zbytečná snaha o co nejvíc hnusu všude možně tomuto filmu jen podráží nohy. U mě má série The Toxic Avenger přesně sestupnou bilanci, každý další díl byl horší, než ten předtím. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Troma sa s novým miléniom ( a koncom 20. storočia ) začala blázniť, ako nikdy predtým ( viď napr. TERROR FIRMER ) a Toxie si to tým pádom odniesol tiež. Takýto krvavý mix grotesky, splatteru a hororu nedokáže nikto iný. Neodporúča sa senzibilným osobám ( myslím tým intelektuálne založeným divákom artových filmov ). ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se měl objevit i Hugh Hefner (zakladatel a šéf časopisu Playboy), ale jeho právníci mu to rozmluvili. Nechal se tedy z filmu vystřihnout - v titulcích na celý incident odkazuje text "Právníkům Hugha Hefnera nedík". (masw)
  • Ve filmu se objevuje také další legendární postava studia Troma, a to Sgt. Kabukiman (Paul Kyrmse). Ten měl kromě svého filmu Sgt. Kabukiman N.Y.P.D. (1991) podobně jako Toxický mstitel mnoho vedlejších rolí i v dalších filmech. Celkem se objevil v 10 snímcích studia Troma, přičemž nejčastěji jej ztvárnil Paul Kyrmse, a to celkem 5krát. (gogos)
  • Ze všech dílů série o Toxickém mstitelovi je tento se 108 minutami nejdelší. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama