Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Porno? Horor? Snuff? Ne, Troma! Z tolika šílených nápadů, geniálních hlášek a nechutných záběrů vám zaručeně exploduje hlava. Při zachraňování Tromavillské školy před Plenkovým gangem se Toxie ocitne uprostřed exploze, která jej uvrhne do alternativní dimenze plné zla. V Tromaville zatím Toxieho zlý dvojník Noxie terorizuje celé město. Situaci nezvládají ani noví hrdinové – Delfíní muž, Vibrátor a Mastur Bator. A nejšílenější dobrodružství z produkce nejšílenější společnosti Troma může začít! (Řitka video)

(více)

Recenze (116)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Kaufmanovi to už konečne došlo. Vrátil sa k pôvodnej sérií dosť nezvyčajným spôsobom. Dokonca mal aj dobrý nápad a do filmu dal všetky potrebné veci, ktoré chýbali v druhom dieli a hlavne v treťom. Gore, sex, prsia, politická nekorektnosť, lesbičky, transexuáli, mutanti a superhrdinovia, to všetko nám Kaufman servíruje v záverečnej kapitole o Toxiem. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

HU! Musím povedať že som k štvrtému Toxiemu pristupoval tak trochu s dešpektom, ale on ma naprosto prevalcoval. Od chvíle ako sa zjaví, zamaskovaný za moderátorku v bikinách, je to naozaj masaker. Stačí aby zareval a aj najväčší gangsteri sa poserú do plienok ktoré im potom strčí do ksichtu. Na koho to neplatí, tomu vrazí jeho vlastnú hlavu do riti, prípadne zastrúhaný prst do oka. Tentoraz má aj parťáka zvaného Lardass ( v českých titulkoch ako Tlustoprd ), ktorý mu pomáha hlavne svojim mohutným prdením a okrem toho má aj salámové nunčaky, bagetu a pohotovostné burákové maslo. Babičke prejde auto cez hlavu a ona sa prúdom poserie na asfalt, superhrdina Masturbátor onanuje za spravodlivosť, nacisti hajlujú a Kabukiman slope a vystrkuje svojho plyšového vtáka s parádnym účesom. Nahotinky, násilie, brutalita, potraty, debilné vtipy z tretej cenovej skupiny plus podarená hudobná vložka, to všetko a ešte oveľa viac hravo prekonáva všetko čo Troma predtým vyprodukovala, vrátane takej ultimátnej šialenosti ako Terror Firmer ( to bola predsa len v podstate nezmyselná znôška nechutností ). Kaufmanov najlepší film! ()

Reklama

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co ta čtyřka měla znamenat. Pro Toxickýho mstitele je sice typický černý humor, parodie na filmy se superhrdinama, bitky, kde lítají vnitřnosti, ale tohle všechno v této čtyřce mi přišlo naprosto přehnané a příliš moc ztřeštěné. Ani jednou jsem se nezasmála. Nelze srovnávat s jedničkou, která se mi líbila. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

To je ale blbost :-D Ano někdy je to opravdu zábavné, například začátek mi přišel jako dobře zvládnutý, postupem stopáže vtípky ubývají a začínají lezt na nervy, teda aspoň já jsem měl z toho takový pocit... nakonec jsem to dokoukal. Neviděl jsem ani jeden díl z Toxického mstitele, a pokud jak tady hodnocení ukazuje - -je tento díl nejlepší - tak na ostatní nemám ani chuť. 40% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Pošlete mě kam chcete, ale tohle je jeden z nejkrvavějších a nejbrutálnějších filmů všech dob. Po Toxickým mstitelovi 1 (slušné béčko) 2 a 3 (sračkám) tu přišla takhle nabušenost, která je plná natrhávní koulí, porna, zvráceností, brutálnímu zabíjení a hektolitrů krve. Toxic Avenger nadrou. Jestli chcete vidět totální zrůdu, jak brutálně masí lidi jako nic a plno zvrácenosti okolo. Je tenhle film nejlepší volba. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (7)

  • Ze všech dílů série o Toxickém mstitelovi je tento se 108 minutami nejdelší. (gogos)
  • Ve filmu se měl objevit i Hugh Hefner (zakladatel a šéf časopisu Playboy), ale jeho právníci mu to rozmluvili. Nechal se tedy z filmu vystřihnout - v titulcích na celý incident odkazuje text "Právníkům Hugha Hefnera nedík". (masw)
  • Ve filmu se objevuje také další legendární postava studia Troma, a to Sgt. Kabukiman (Paul Kyrmse). Ten měl kromě svého filmu Sgt. Kabukiman N.Y.P.D. (1991) podobně jako Toxický mstitel mnoho vedlejších rolí i v dalších filmech. Celkem se objevil v 10 snímcích studia Troma, přičemž nejčastěji jej ztvárnil Paul Kyrmse, a to celkem 5krát. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno