Reklama

Reklama

Atomové gymnázium

  • USA Class of Nuke 'Em High (více)
Trailer

Místo hodin tělocviku tu po chodbách nahání mutanti nebohé školáky, místo hudební výchovy se souloží, chlastá a fetuje. Tromavillská střední škola je trochu jiná, než všechny ostatní. Učitelé poslední dobou pozorují nadměrný nárůst případů, kdy se jejich nic netušící student přemění v krvelačného mutanta. Stejný osud postihne i Warrena, který se svou krásnou dívkou Crissy zplodí po jednom nadmíru vyvedeném večírku lidožravé monstrum. Jak se zdá, za vším stojí místní atomová elektrárna. Počty studentů dramaticky klesají, na toaletách dávno není bezpečno a ke všemu se ještě blíží maturity... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Pro me osobne VELKE zklamani po jinych tormackych perlach je toto pomerne dost slabota - par radobyhumornych scene se tam sice najde, ale bohuzel je jich zoufale malo a ty co tam jsou hodne slabe - fakt nechapu jak mohly vzniknout dve pokracovani, co taky jsete budu muset zkouknout. Drogy a radiace jsou spatne - AAno. Homer Simpson by mohl vypravet ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková strašná blbost, až je to slušná zábava. Smál jsem se, ale myslím, že nejvíce se museli smát herci, kameramani a vůbec všichni tvůrci při natáčení téhle zhovadilosti. Doporučuji všem fandům Evil Dead a Braindead, jakožto chudšího příbuzného. S těmito snímky film pojí blbý děj, krev a hlavně geniálně příšerné herecké výkony netalentovaných herců. I ve špatnosti se může skrývat určitá hodnota. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Já s nepochopitelných důvodů dávám za pět,protože jsem se od začátku filmu ksvěle bavil. Je pravda,že gymnázium neoplívá tolika hláškamy a blbostmi jak Kaufmanův a Herzův Toxický mstitel a ani takovými tvrhlosti,tady šlo spíše o teengerovskou komedii,mutanta mohli ukázat celého a mohl mít více prostoru,ale to jsou malé věci. Nahrává k tomu i dobrá hudba. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Atomová tráva, chuť do sexu dává!“ Zlé jazyky tvrdí, že ve školním kabinetu TROMA je to samý brak, vycpaná zvířata a fekální učební pomůcky, čili vše nezbytné k výuce problémové filmové mládeže. Já v kabinetu našel i neuvěřitelně vizionářský film, který o 37 let předběhl dobu. Kníraté dívky, chlapci s ňadry, žáci s kostmi v nose (nebo v rukách) a děti všech barev, od růžových a žlutých až po jedovatě zelené. Studenti tak pilní, že jim učivo leze ven i ušima, v jedné třídě s mentálně zaostalými dobytčaty s kruhy v nosních dírkách? Ideál moderní inkluzivní výuky. RADIOAKTIVNÍ OKÉNKO: [][] Co z něj září? Pohodička ve velíně jaderné elektrárny Tromaville, partnerského města Černobylu. Homer Simpson, vyvážející na kolečku radioaktivní odpad v elektrárně Springfield. Jeden můj oblíbený uživatel, pracující v JE Temelín. Ahoj Milane. :-) [][] Závěrečné vysvědčení: Jen ten, kdo maturoval na Tromaville High School, má ucelené brakové filmové vzdělání. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ta klasická Tromácká ulítlost tu je (šílené postavy, šílení pankáči, šílená osmdesátková bikini party, cosi divného v záchodě), ale várazně mi tomu chyběl nějaký humor, kterému bych se mohl alespoň trochu zasmát. Ke konci už mě to začalo i nudit a uspávat. Na celovečerní stopáž tam toho bylo hrozně málo a hrozně moc to bylo nastavováno (úvodní útěk z elektrárny, závěrečný útěk z gymplu). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama