Reklama

Reklama

Recenze (7)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par zaujimavych momentov utkvie v pamati na dlhsie. Tych desat muzskych prikazani na pozadi reggae songu s troma typkami v tranze bolo fakt epickych. Mlady mexicky parik zatial vnimat len ako nebezpecne, mierne narusene a atraktivne pozlatko. Uvidime, ci nieco rozputaju. Myslim, ze to k tomu smeruje. Navrava to uz i stret "dievcat" na party. V tomto dieli vsak opat forma prekryva a trochu ubera na obsahu. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodina a půl prázdného vizuálního exhibování ve stylu blikajícího vánočního stromečku, čímž narážím na už trošku moc okatě prvoplánovitý žárovičky, kam se podíváš. Hlavně nasvícení baráku a bazénu mexickýho kartelu. Epizoda dlouhá jak pobyt v UK bez mrdu, a když už se dočkáte aspoň náznaku ližkundy, utrpení skončí. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tam sděleno něco, co by se dalo říci na poli maximálně deseti minut a přesto to Refn natahuje na poli celovečeráku. Bejt to debutant, budu tvrdší, ale takhle jen pokrčím rameny a důrazně doporučuju tento díl shlédnout v dobré formě. Mírná únava a dáte to na šestkrát. Onanie. Forma válcuje obsah, který zde téměř není, až to sere. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama