Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (416)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,364,450Tržby Celosvetovo $142,337,903Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ten seriál som neznášal. A aj preto som čakal ďaleko väčšiu hrôzu. Nakoniec sa to dalo vydržať až do konca. Vizuálna a triková stránka bola dosť dobrá, nebila do očí ako u iných podobných produkcii. Skôr mi vadilo to nevýrazné obsadenie, hlavne čo sa tých junákov týka, ktorý tam boli ako kol na oko bez kúska charizmy. /40%/ ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1993 jsem jako malý každou sobotu ráno hltal, avšak tohle s tím má společného vážně pramálo. První polovina filmu je totiž bezduchá teen komedie bez většího smyslu, přičemž zbytek filmu je vyplněn výcvikem a zhruba deset minut před koncem dokonce i interakcí s hlavní zápornou postavou. Přičtěte si k tomuto všemu i praštěný střih, šílenou kameru, herecké výkony na úrovni vyplivnuté žvýkačky a máte zaděláno na digitální a přeplácanou dvouhodinovou nudu. Jediným světlým momentem je tedy v mých očích píseň "Go Go Power Rangers" se záběrem na běžící Rangers. Až na tento atribut je film Power Rangers prázdnou a povrchní podívanou, která kromě pár nostalgických chvilek a občasného slušivého vizuálu nenabídne vůbec nic. „The answer to what is happening to you is here. You five are the Power Rangers.“ ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak pitomé, až to bylo hezké. Noví Power Rangers hrají především na nostalgii, protože akční stránka věci je průměrná a stran efektů nemají šanci konkurovat podobně laděným Transformerům. A tak jsou poměrně sympatičtí herci a právě hezké vzpomínky na neskutečně debilní seriál prakticky to jediné, o co se mohou opřít, A dělají to dobře, takže zamačkávám slzu a morfuju za 60%. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nejedná o nic převratného. Člověk ale zavzpomíná na časy, kdy tenhle seriál jako děcko žral. Hlavní problém je v příběhu, moc dlouho se čeká na akci. Je sice zajímavé vidět origin Strážců, ale chtělo by to i něco víc. Jinak závěrečná scéna je super, ale to nestačí. Samotná parta je dost diverzní. Najdeme tu černého autistu nebo lesbu. Potenciál tu byl, ale prostěl to nevyšlo. Film ani neobsahuje moc hvězd kromě Elizabeth Banks a Bryana Cranstona. "Sorry, Bumblebee." ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jako prase. Smekám před tvůrci, že se jim povedlo Strážce vesmíru přenést do nového tisíciletí a zachovat generickou zápletku každého dílu a nepůsobit přehnaně trapácky. Israelita jede na vlně sociální soudržnosti sígrů se zlatým srdcem. Uprostřed jsem už trochu usínal, ale megalomanské finále byl prvotřídní upgrade poslední pětiminutovky ze seriálu, kde na scénu přifrčely zordy a Megazord mečem udělal fatalitu. Rád jsem si zavzpomínal. P.S: Cranstonův Zordon je bezvadný. Žádný klaďácký ovál, o té bandě mladých mamlasů často pohybuje a nejednou je i zatracuje. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)
  • Škola, do které Power Rangers chodí, je úplně stejná jako ta, do které chodil i Clark Kent (Tom Welling) v seriálu Smallville (od r. 2001). Jedná se o Templeton Secondary School ve Vancouveru. (krtek6)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama