Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 14

Recenze (416)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne ani neviem ako to hodnotiť. Raz ma to bavilo raz nie, niekedy mi to prišlo zaujímavé inokedy zas prehnané. Casting a príbeh fajn, celkom sa mi páčil tento zrod strážcov vesmíru, ale keď prišlo v závere na akciu, tak už mi to moc nesedelo s atmosférou, ktorú ponúkala prvá polka. Efekty ušli a hudba od Briana Tylera je fajn. 50% - 2* ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1993 jsem jako malý každou sobotu ráno hltal, avšak tohle s tím má společného vážně pramálo. První polovina filmu je totiž bezduchá teen komedie bez většího smyslu, přičemž zbytek filmu je vyplněn výcvikem a zhruba deset minut před koncem dokonce i interakcí s hlavní zápornou postavou. Přičtěte si k tomuto všemu i praštěný střih, šílenou kameru, herecké výkony na úrovni vyplivnuté žvýkačky a máte zaděláno na digitální a přeplácanou dvouhodinovou nudu. Jediným světlým momentem je tedy v mých očích píseň "Go Go Power Rangers" se záběrem na běžící Rangers. Až na tento atribut je film Power Rangers prázdnou a povrchní podívanou, která kromě pár nostalgických chvilek a občasného slušivého vizuálu nenabídne vůbec nic. „The answer to what is happening to you is here. You five are the Power Rangers.“ ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nápad nakrútiť Power Rangers ako relatívne serióznu tínedžerskú akčnú drámu sa minul 15 rokov dobe. Mohlo to fungovať jedine, keď deti, ktoré vyrastali na 90s Power Rangers, boli vo veku hrdinov, nie dnes, keď má táto generácia 30+. Power Rangers dnes môžu fungovať len ako hyperkinetická zbesilosť pre deti, alebo meta meta nostalgická komédia, v ktorej sa nájdu aj dospelí. A to niekomu fakt prišiel ako super nápad odštartovať univerzum (6 filmov v pláne!) filmom, kde sa Power Rangers prvý krát ukážu po hodine a pol? A do filmu dať len dvoch zloduchov z univerza: Ritu a Goldara? Nepamätám si, kedy som si naposledy pri filme povedal, že si niečo mohli nechať aj na pokračovania. Ja tomu trendu rozplánovania na tisíc filmov jednoducho nerozumiem. S výnimkou Marvelu to v podstate nikomu nevyšlo. PS: Už chápem, prečo sa Saban urazil, keď Joseph Kahn nakrútil svoju bootlegovú meta-parodickú temnú verziu Power/Rangers. Zaťal do živého. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No, dobre, dobre. Nebolo to také hrozné ako sme mohli očakávať. Power Rangers sú známa klasika, ktorá sa nedá natočiť bez akejkoľvek trápnosti. Toľko rozdielnych režisérov a národností sa snažilo nejakým spôsobom natočiť power rangers, ale narozdiel od ostatných hrdinov, je to bohužiaľ skoro nemožné. Tak ako je to pri takýchto filmoch typické, dostaneme presne také obsadenie aby bolo bez diskriminácie. Napriek tomu, je ale "šéfom" blondýn, tým divným černoch, bláznivým aziat atď. Z tohto pohľadu sa žiadne prekvapenie nekoná. Musím však priznať, že prvá hodina filmu ma bavila viac ako tá ďalšia (až dve hodiny!!), všetky tie škriepky a samotný boj sú skôr vtipné, ako vážne. Ďalšou vecou, čo mi trošku vadila bol ten mierny rip-off soundtracku trona...alebo som to počula len ja? Tak, ale mohlo to byť aj omnoho horšie.45% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jako prase. Smekám před tvůrci, že se jim povedlo Strážce vesmíru přenést do nového tisíciletí a zachovat generickou zápletku každého dílu a nepůsobit přehnaně trapácky. Israelita jede na vlně sociální soudržnosti sígrů se zlatým srdcem. Uprostřed jsem už trochu usínal, ale megalomanské finále byl prvotřídní upgrade poslední pětiminutovky ze seriálu, kde na scénu přifrčely zordy a Megazord mečem udělal fatalitu. Rád jsem si zavzpomínal. P.S: Cranstonův Zordon je bezvadný. Žádný klaďácký ovál, o té bandě mladých mamlasů často pohybuje a nejednou je i zatracuje. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama