Reklama

Reklama

Generation Iron 2

Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Od režiséra Generation Iron (2013) přichází očekávané pokračování, které bude zobrazovat pět špičkových kulturistů a fitness hvězd na cestě k dosažení dokonalé postavy a její posunutí na další extrémní úroveň. Ve světě sociálních médií a internetu se pravidla změnila, tak jako to, co dělá kultovního kulturistu masovým monstrem. Tento film mimo jiné prozkoumá celou novou generaci kulturistů a to, jak tento nový svět a noví lidé vytvarují svou vlastní cestu k tělesné dokonalosti. (BMW12)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (13)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Aha, takže zase jsem se nic zajímavého nedozvěděl. Fajn, chápu že už to nesměřuje na Olympii, ale o čem že to mělo být? Fakt mě nezajímá nějaký potetovaný debílek, co je sice velká sociální hvězda a žere steroidy ve velkém, ale v kulturistice dokázal velké hovno. Stejně tak ta šišlající koala, ta nemá v tomto dokumentu co dělat. Nebo ať ten dokument teda jinak pojmenují. To, že není zájem o Mrs. Olympia je úplně zřejmé. Nikdo se nechce dívat na hnusné a přerostlé mužatky (viz Mikulcová). Fujtajbl. My chceme Cory Everson! Abych jen nekritizoval, tak Kai Greene sice vypadá, že nemá všech pět pohromadě, ale pěkně se tady vybarvil a ukázal, že přece jen má něco pod čepicí. No a nejlepší byla samozřejmě stará garda Lee Haney, Shawn Ray atd. O těchto pánech by měli natočit dokument nebo jim dát aspoň mnohem víc prostoru. Zhodnotil bych to jako těžce povrchní dílo, který nic neřeší. Škoda. 3-* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Generace železo 2: Tricák v(na) prdeli, aneb krásně to v dokumentu popisuje jeden z psychologů, že hranice kulturistiky, nebo prostě bodybuildingu chcete-li, se posouvají do sfér, kdy anaboliky vyhoněná monstra vytvářejí svaly které neexistovaly a ty stávající tvarově naprosto dehonestují. Viz ten potetovanej blázen, co má tricák větší jak stehno - postava absolutně nesymetrická a ještě se bude divit, jakto že se nikdy nekvalifikoval na Mr.Olympia, když se rozhodčí stále nemohli domluvit, zda je k nim při pózování otočen ksichtem,nebo prdelí. Iris Kyle, černoška, co vypadá že sežrala Ronnieho Colemana, se zase diví, proč se jí lidé diví, že vypadá, jako kdyby fetovala...navíc určitě cvičí s povolenými suplementy, jinak si nedokážu vysvětlit ten její přirozený, hluboký mužský baryton a půl metrové bicepsy...joooo kde jsou ty časy,co soutěžil Arnold - nepochybuji o tom,že si sem tam něco šňupnul, ale té době já říkám "modelování lidského těla a umělecké tělové sochařství"..a ty doby jsou nenávratně pryč................moje hodnocení = 6 z 10l ()

Reklama

RomaS 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale ne tak jako předchozí díl. I když, zde bylo více různorodých motivů, kulturistika zde už nebyla to jediné a hlavní. Každý z účastněných měl za sebou zajímavý příběh a motiv pokračovat v tom co dělá, jejich cesty byly ale hodně odlišné. Co mi vadilo byla přílišná zaujatost sociálními sítěmi a jeden společný prvek, kterého by chtěli všichni dosáhnout. V prvním díle to byl Mr. Olympia, tady se to tříštilo na několik cílů. Jo a komentář Mickeyho Rourka a mnohem tajemnější a výraznější hudební podkres jedničky mi tu chyběly. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Generation Iron 2 (2017) se snaží divákovi přiblížit nejbližší životní cíle těchto kulturistů: Kai Greene, Calum Von Moger, Ahmad Ashkanani, Rich Piana, Iris Kyle a Hidetada Yamagishi. Rich Piana mi zde vůbec neseděl, protože jeho bicepsy, tricepsy a předloktí působí absolutně nepřirozeně. Svaly na jeho rukou při jakémkoliv pohybu vůbec nereagují. Velkou radost mi udělalo, že k tématu něco také řekli Arnold Schwarzenegger a Lee Haney. Jako další hosté vystoupili Jay Cutler, Rich Gaspari, Shawn Ray, Gregg Valentino, Flex Wheeler, Martyn Ford a Mamdouh Elssbiay. Dokument je věnován dvoum zesnulým legendám bodybuildingu. In memory of Larry Scott and Sergio Oliva. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Funguje stejně dobře jako první díl - v přehlídce enormních exotů (zase spousta srandy), jejich tréningu, motivací a postupů myšlení - plus přidává řadu nových tváří a insiderů, předně dvou instagramových celebrit jako nového rozměru v byznysu a bodybuildingu vůbec. Je to i s odbočkou do ambiciózní Dubaje, nebo k ženský kulturistice. Myslel jsem, že si jen tak rozkoukám na dobrou noc a zůstal u toho vtaženej až do konce, takže asi tak - kvalitní zase moc. Chyběl jen Grznár no 😆 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama