Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim In-hong (Seung-ho Yoo), Bo-won (Chang-seok Ko) a Gyeon (Kim Min-Seok) se seznámí během války v říši Čching a poté se spolu vrací do Čosonu, kde se začnou živit různými podvody a krádežemi. Jednou ovšem okradou nesprávného člověka, zkorumpovaného guvernéra Seong Dae-ryeona (Jae-hyeon Jo), který nechá Gyeona zabít. Aby se Kim In-hong pomstil, vymyslí důmyslný plán, jak mu prodat řeku Tedong. (LangiJ)

(více)

Recenze (10)

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Byla to parádní jízda! První čtvrtina velmi zábavná, pak zvrat a zbytek filmu se nese na vážnější vlně Pro mě velmi strhující příběh, který mě bavil od začátku až do konce a já si říkám, že asi nemám jedinou připomínku. Banda podvodníčků mě bavila a bylo vidět, že Seung Ho si svoji roli dokonale užívá. Závěrem? Skvělý film na večer! ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Plně souhlasím s předchozími hodnoceními. Tenhle film je opravdu jako stvořený na večerní sledování. Člověk se pobaví i malinko zasmutní, ale filmovou jízdu si opravdu vychutná. Yoo Seung Hoa jsem chtěl vidět v právě takovéto roli, kde jsem si jeho herectví vážně užil a myslím si, že i on se slušně bavil. Ke zhlédnutí jen a jen doporučuji – 4* (8/10) ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Švihlá, ale ne přehnaná korejská variace na Dannyho parťáky v menším a historicky zasazeném podání. jde o modernu, do období nepatřící hudba a místy i zřejmé chování postav, přesto je to ale stále zasazeno do onoho historického prostředí a děj se tomu, pokud mohu soudit, odpovídajícně podřizuje. Překvapivě koukatelné, byť poněkud delší. --- 3,5* ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Yoo Seung-ho a Ko Chang-seok v rolích dvou podvodníčků, kteří by dokázali prodat i led Eskymákům. Na každého ovšem jednou dojde. Pak jde zábava stranou a přichází na řadu pomsta a prodej řeky. Příběh je postaven na promyšlených podvodech, kterých je ve filmu hned několik. Nemůžou samozřejmě chybět povedený převleky a i celkově s kostýmy si kostyméři vyhráli. Líbily se mi hodně i exteriéry a herecké výkony - zábavná dvojka Ko Chang-seok a Ra Mi-ran, Yoo Seung-ho házel úsměvy a ksichtíky na všechny strany a překvapením byl i Xiumin z EXO. Prostě parádní podívaná s trochou humoru, akce, historie a vážnějších momentů. Přeloženo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Trochu mi cuká ruka na plný počet, ale ještě si to nechám uležet. Film jako takový se mi líbil moc a vlastně ani nevím, co bych mu mohla vytknout. Ale zase šelest v krajině srdeční tu není, takže to takhle asi bude akorát. Co jinak o joseonském podrazu napsat? Snad jenom, že k dobře napsanému scénáři (první polovna byla vtipná a druhá parádně gradovala), neskutečně sympatickému Yoo Seung-hoovi a roztomilému Ko Chank-sukovi produkce vybrala nádherné exteriéry. Podtrženo, sečteno, volba pro sobotní večer byla dokalá. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama