Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

malylada 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných filmů, kde se objeví Bruce na dvacet minut. Nevím, co ho nutí jít do těchto projektu, ale tímto tempem se dostane do Seagalovské produkce. Plno rádoby vtipných a cool dialogů, které nudí, dělají z hrdinů nesympatické hovada a není důvod proč jim fandit. Akční scén je celkem málo, ale je to asi to nejpozitivnější na tomto filmu.....3/10 ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 11.7 2016 | 46% | Precious Cargo aneb Willisovi každoroční sračky. Bohužel je hodně vidět, že už si Willis nechce špinit ruce o větší tituly, přicemž má neskutečně svojí kariéru v píči, tak radši hraje nesmyslně tupé a záporně neetické postavy, aby si vydělal nějakej ten drobásek.... Úvod celkem dobrý, pokračovaní hrozný. 30% ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižně natočený komediální béčko se sympatickými herci a slušnou akcí. Willis je překvapivě solidní záporák, i když největší borec je suše vtipnej Daniel Bernhardt jako jeho chlápek na špinavou práci. Ten by si zasloužil vlastní spin-off. Celkově docela povedená akční komedie s rozumnou stopáží. A jen takovej podotek - všechny béčka jsou zbytečný. Jediný, co má cenu točit, jsou ukňouraný filmy z koncentráku, artový černobílý hodnoty, kde hlavní hrdina řeší smysl života a filmy o chodících stromech a létajících autech. Zbytek naházet na hranici, zapálit a pochcat. Kdo by se taky s takovým filmovým póvlem zahazoval, že, jo?:) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Slabší akční film s průměrnými akčními scénami, kdy vše jde moc snadno. Diamanty za šílené sumy nikdo nechrání a "jen" se o ně perou gauneři. Dialogy mimo střílení o ničem. Herecké výkony pouhý průměr, kdy ani Willisovo charisma je nezachrání. Pohledna Logan (Jenna B. Kelly) byla fajn. Celkově tedy slabší průměr. 2z5 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočený akční snímek nenabízí nic nového. Máme zde hláškujícího týpka Mark Paul Gosselaara, který chce být cool a není až tak cool, je zde odkvetlá krasavice Claire Forlani, která by ještě před pár lety udělala průvan v poklopci, ale už to není ono, je zde legendární Bruce Willis, který už není co býval, zvláště když bere nezajímavé a podřadné role ultra zlých bossů, přehlídku zakončuje akční bijec Daniel Bernhardt, o němž se kdysi hovořilo, že bude superhvězdou, nikdy se jí nestal, přesto tři slavnější kolegy zdatně přehrává. Vcelku vzato solidní obsazení. Jen ten příběh působí zbytečně tuctově a režijně se film v ničem nezaskví. Její přístup je až lajdácký. Prostě jsem neviděl od režiséra žádnou snahu film nějak pozvednout a odlišit od běžného průměru. Loupež drahokamů a její průběh sice není žádné terno, ve filmech už jste se s ní mohli nejednou setkat, přesto kdyby se natočila nějak nápaditě, dá se vidět i po sto prvé. Jenže to se neděje. A tak je to se vším. Scén s dobrým potenciálem je zde nemalá porce, je však na režisérovi, aby je zbavil suchosti psaného slova ve scénáři a vdechl jim život. V tomhle případě si režisér Max Adams plete mechanickou strojovost s nápaditostí. Chudák Bruska Willisů se dává všanc takovým tvůrcům, o nichž ještě nekoluje markantní kredit, to je případ nestylotvorného Maxe Adamse. A je to škoda, že svůj scénář nedal k realizaci někomu s originálnějším režijním rukopisem. Takhle dal vzniknout sympaticky obsazenému akčnímu béčku s pramalou šancí se výrazněji, i ve své kategorii, prosadit. 5/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)

Reklama

Reklama