Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Když Big Lebowski potkal Adélu (co ještě nevečeřela). Mohla by to být docela dobrá prdel, jenže tomu chybí jedna jaksi dost podstatná věc- kdyby se to aspoň zdálky potkalo se scénářem... Jako deseti patnácti minutovej kraťas by to snad i mohlo fungovat, ale v celovečerní stopáži to prostě kulhá na obě nohy. Možná to chtělo víc Čtvrtníčka, víc "životních mouder" nad pivem a, když už je to teda ten horor, víc hororovejch scén (i když scéna, kde se na zdi objevil... wait for it... plakát FC Liverpool, cype, to byl teprv horor :-o :-). ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Reflexe sociální současnosti a života společenské spodiny na maloměstě a zároveň důvtipná satyra na čecháčkovství, zabalená do béčkové hororové komedie o masožravé díře v zemi... Nenasytná Tiffany je multižánrovým mixem, jehož všechny složky jsou v dokonalé proporční souhře – děs, napětí, humor i společensko-sociální kritika jsou přítomny ve správných poměrech a fungují pospolu nade všechna očekávání. Mouchy by se sice našly, nicméně i tak jde o snímek nesmírně zdařilý, na němž je potřeba ocenit především to, že se vůbec někdo odvážil adaptovat do českého prostředí skutečně netradiční filmařské a žánrové prvky, povedlo se mu to, a vznikl film, který nejenže baví, ale i má co říct. Opravdu velké a příjemné překvapení. Delší recenze ZDE. ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Konečně první venkovní promítajda letní sezony a to se vším všudy. Blejskalo nám do toho, pršelo, foukalo a tak o 4D bylo postaráno. A jako tahle hororová komedie má něco do sebe , vůbec to nebylo hrozivý béčko jak jsem čekal. Zasmáli jsme se, popili a v jednu ráno mezi kapkami deště tančili kolem hřbitovní stěny dom. Takže start povedené :-) A jak se tu zmiňuje, jako sonda do určité sociální skupiny lepší než lecjaký fundovaný dokument! LETNÍ KINO 2018 ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Leoš Noha je herec jako noha. V podstatě se celej film děje velký kulový, až Leoušek přijde k nápadu, jak odstranit z ulic všechny bezďáky. Což se mu i podaří a za cenu almužny prodává starý mince vykutálenýmu zastavárníkovi, kterej si za ně koupí Jaga XJS. Leouškovi to ale stačí, protože mu zbývá na chlast i děvky. Jen ti bezďáci nějak docházejí :) Sympatickej spektákl z tuzemské produkce, jednoduchej nápad a fajn provedení i catering. Karting? Cross training? No herce myslím. Čtverku si to nezaslouží, protože se to místy docela táhlo, ale hvězdu za Leoše, hvězdu za Juru Pajznera (fajn že umíš něco jinýho než nablblej seriál) a hvězdu za nápad. 60% P.s: proč se to kurva jmenuje Nenasytná Tiffany? P.p.s: Fehu je runa a znamená dobytek. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

V podstatě fuknční spojení grind hororu s komedií, ale filmu by slušelo přitlačit na pilu oběma pólům a mohl vzniknout dobře zapamatovatelný český snímek, který by na hlavu porazil i pozapomenutý Choking Hazard. Navíc je trochu smutný, když komparzisti-homlessáci působí přirozeněji v hereckém projevu než skuteční herci. Za vidění to ale stojí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama