Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem 2 série. Není to špatný, ale bohužel nic pro mě. Dracula, démoni, nemrtví a hororová atmoška je docela fajn, když dojde na akci, tak se krví nešetří, ale bohužel té tu moc není, spíše se seriál zaměřuje na příběh a postavy a ty mě až tak moc nezajímají. Být to v CGI animaci, asi bych byl spokojenější, takhle budou nadšení spíš zarytí fanoušci Anime.  6/10. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí Nocturne jsem si dal malý maratonek a shlédnul po delší době původní Castlevanii a musím uznat, že druhým shlédnutím je ten seriál ještě lepší. Člověk se nesmí nechat odradit tou první sérií, která je prostě nic neříkající.. Jakmile se dá Sypha, Trevor a Alucard dohromady, tak se se to neskutečně rozjede a seriál graduje a graduje a finální fight je epic. Celkově souboje jsou naprosto parádní. ()

Reklama

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Klasická americká škola komixu zpracovaná japonci. Příběh podle japonské hry. Násilí dostatek, krve také. Ale něco tam nefunguje. Snad určitá jednoduchost podání. Jako kdyby někdo, kdo ví oč se jedná radil někomu, kdo má problém zavázat si tkaničky. Škoda. Podíval jsem se, nezapomenu, ale že bych seděl a tleskal, tak to ne. Pěkná animace, pěkný scénář, slabší spojení dohromady. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie je to epický Blood of Zeus, ale má to k nemu sakra blízko. Mytológiu to má fajn, ale škoda, že sa to viaže k ceste, ktorá nie je až tak zaujímavá, ako tá, ktorú to zatiaľ opomíja. Keď sa v tretej sérii v piatej časti ukázala cesta časom a dimenziami (mega robot, kozmická loď ako od Gigera atď.), tak si hovorím, kua, ak to pôjde touto cestou, tak sa poseriem blahom. Žiaľ, nestalo sa. OK, máme možno otvorené vrátka do budúcnosti, ale na druhú stranu, dovtedy maximálne len štyri hviezdy a aj tie len odreté, lebo absolútne mi tam chýba epická hudba ako v Blood of Zeus. To by boli negatíva. Teraz k pozitívam. Výborná animácia, zaujímavá psychológia všetkých postáv, krvi a nechutností ako sviňa, jedine Danteho peklo s tým môže merať sily, ale to je napriek svojmu veku stále trošku iná liga, obludárium ako fajný mix Lovecrafta a Gigera, radosť sa pozerať. Som zvedavý, čo vymyslia vo štvrtej sérii, lebo cestičiek zdánlivo ukončených a zároveň otvorených (Dracula, Hector, Isaac, Alucard, Saint Germain), jedine Trevor a Sypha si idú stále to svoje. UPDATE po štvrtej sérii. Dvíham na plný počet. Síce to nešlo tou cestou sci-fi, ktorú by som si bol predstavoval, ale čo dokázala štvrtá séria na poli brutálnej krvavej akcie, to nemá v animákoch asi obdoby. Už štvrtá časť a Striga ukázali riadnu nálož, ale čo sa zviedlo v časti osem a deväť? Nebudem písať detailne, aby som sa vyhol spoilerom, ale pripomenulo to doslova Infinity War a Endgame. Dovi dopo. Ukončenie dôstojné, čiastočne aj emocionálne, ja som bol nadmieru spokojný a je škoda, že sa ďalšej série už nedočkáme. Teším sa teraz znovu na Blood of Zeus, lebo to je jediná animovaná séria, ktorá sa k tomuto môže rovnať, ale uvidíme, ako si povedie v druhej sezóne. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dosti slušná středověká upířina v anime stylu, kterou si pro sebe krade Belmont. Seriál má cosi do sebe, je originální, má spoustu zajímavých postav a hromadu příběhových linek, akce je místy vážně dobrá. Mě, ač bych se fanouškem anime rozhodně nenazval, seriál bavil a přestože né všechno mi sedělo, tak celkově jsem spokojený. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama