Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

elpidio 

všechny recenze uživatele

Třetí série bohužel nedosahuje takových kvalit jako předchozí dvě. I přes to jde stále o dobrou akční podívanou, kde se občas musí prominout jasná předvídatelnost děje či úplné nesmysly (lokátor GPS fungující přes satelity na fretce hluboko pod zemí a pod.). Taky nám zde v zájmu politické korektnosti přibylo pár homosexuálů a nechybí i silná žena ve vedení Nezbývá než doufat, že čtvrtá série nebude úplnou parodií sebe sama a Profesora nenahradí černá lesba. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První čtyři díly slabý a až otravný odvar předchozích dvou parádních sérií. Sice se vrací téměř všichni staří známí včetně mrtvého Berlina a je víc zapojena veřejnost, ta je ale zredukována jen na statující dav a postavy řeší celkem pitomosti. Navíc nové loupeži chybí chytrý výchozí nápad jako tomu bylo minule, kdy hrdinové v tiskárně peněz peníze nekradli, ale sami si je tiskli. Byť potápění se do zatopeného trezoru je dost sexy a zatím zdaleka to nejlepší, co v téhle sérii autory napadlo. A sere mě, jak jsou teď Profesor s Raquel z každého zvratu totálně vyplesklí. Celkově tomu chybí drajv a působí to dojmem, že tvůrci už podruhé neměli o čem vyprávět. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak 3.serie je sesup dolu. Prezivsi z lupicu jdou vysvobodit Ria, ktery je zatcen, tim ze jdou vyloupit dalsi banku. Proste nevstoupis dvakrat do stejne reky. Dej opet stejny, jak v prvnich dvou seriich. Proste uz to nefunguje. V posledni casti, to bylo na rucnik, proste se dalo cekat, ze nekdo prijde o zivot a plus dalsi zvrat s byvalou inspektorkou. Rozmyslim se, jestli se mam divat na 4. serii, protoze je plno skvelych serialu a divat se na dalsi serii jen z povinnosti se mi nechce. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekla bych, že důvod druhé loupeže nedává naprostý smysl a je to přitažené za vlasy. Jak taky nalákat starou bandu, která má vyděláno na několik životů k další loupeži, že? Ale když se něco podobného zkouslo u filmu Zachraňte vojína Ryana, tak se to dá zkousnout i zde. Co se týče děje a loupeže, tak je zase vše pěkně promyšlené a můžete se těšit na starou dobrou bandu bláznivých Španělů. Dokonce i na některé nové tváře, které hezky zapadají. Profesor má tentokrát „pomocnici“ a snaží se mít opět vše pod kontrolou. Moc mu to ale nejde. Tentokrát totiž nastupuje kurážnější vyjednavačka, která má koule a vůbec se toho nebojí. S ní už to nebude takové lážo plážo.  Konec série vás nakopne k dalšímu sledování. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)
  • Scéna v zatopeném trezoru plného zlatých cihel byla jedna z nejnáročnějších. Náročné bylo nejen stavění scény, která se pak musela celá ponořit do vody, ale komplikace způsobily i molitanové zlaté cihly. Ty totiž začaly pod vodou měnit tvar nebo se vyplavovaly na povrch, a tak musel nastoupit tým vizuálních grafiků, který strávil hodiny a hodiny počítačovou úpravou jedné cihly po druhé. (Sebastian777)

Reklama

Reklama