Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

oproti prvním dvěma řadám je ta třetí poměrně velký krok zpátky.Ne snad,že by tady vyloženě chyběly povedené a skoro až ikonické momenty,ale je jich sakra málo a celá řada působí jako nedotažená rychlokvaška.Ve finále se sice snaží pomocí poměrně nečekaných zvratů šponovat atmosféru a napětí,ale to funguje tak na půl a působí to v určitých momentech spíš otravně...60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Návrat z ráje k loupení byl z mého pohledu absolutně nepravděpodobný a extrémně hnaný na sílu. Když tohle opomeneme, tak třetí série zkrátka nedosahuje atmosféry předešlých 2 sérií. Strašně mi tam schází Berlín, kterého vystřídal jakýsi přihřátý buzerant, který nemá absolutně žádný styl. Nudnější je i samotná loupež.  Chování některých postav je znovu ještě více iracionální. Uměle budované napětí stále funguje, ale jakýsi kvalitativní propad je patrný snad v každém ohledu. [64 %] ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě ne tak šokující, vychytralé a skvělé jako předchozí dvě sérky, ale to proto, že nastavily laťku nepřekonatlně vysoko. Po pár úvodních, pomalejších dílech se to nakonec rozjelo a finále bylo absolutně nečekané a šokující. Nápady tam byly, ale už to nepůsobilo tak, jako v předchozích sériích a pár nových, nevýrazných postav taky žádné boom neudělalo. I tak se jedná o nadprůměrnou španělskou jízdu, kterou bohužel trochu shazuje srovnání s předchůdci, ale samostatně je špičková. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zachvíli nás čeká 4. série, která má snad nejlepší trailer, co jsem kdy vůbec viděl, takže bylo fajn si zopakovat 3.sérii těsně před 4. Nepříjde mi, že by kvalita seriálu klesla, přibyly sice nové postavy, ale jsou skvělou náhradou ( Především nová inspektorka je ultra nekompromisní bi*ch!) a finále celé série je dost možná nejlepším dílem celého seriálu, kde Profesor vykonal šokující rozhodnutí. Nemohu se dočkat, tohle je number uno mezi seriály i napříč filmy. 100% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V sérii si v pár epizodách malou roli mnicha jménem João zahrál známý fotbalista Neymar. Avšak v době, kdy na Netflixu vycházela třetí série, byl Neymar obviněn ze znásilnění. Z toho důvodu se tvůrci rozhodli scény s ním vystříhat. Znovu byly do seriálu přidány potom, co se případ odložil pro nedostatek důkazů. Z toho důvodu viděla první vlna diváků verzi bez Neymara. (Baltazzar)
  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)

Reklama

Reklama