Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par rokov mi trvalo kym som sa dostal k tomuto fenomenu dnesnej doby. Trvalo mi zhruba dva roky presvedcit moju polovicku, ze to stoji za pokus. Nevieme si to vynachvalit. Prva seria je brutalna. V kazdej casti sme sa popod fuzy usmievkali ako to ma Profesor vymakane. Praca s ludmi je vsak kriz aj pre neho. Skomplikovali si to sami, no tak to uz v zivote byva. Ked tak prechadzam jednotlive casti, neviem najst jednu ktora bola slaba, alebo ze by niecim nejako vycnievala. Kazda cast je originalna, miestami aj vtipna, aj ked humor v jednotlivych castiach absentuje. Kasting je skvely, postavy sa mi velmi hodia a viem sa s nimi stotoznit. Motivacie urcitych postav su v niektorych momentoch kus prepalene, ale to je asi jedina vec co ma "vyrusila". Nevybavujem si nejaky serial ktory by ma dostal takymto stylom. Cista parada, tesim sa na dalsie serie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.SÉRIE „NEJLÉPE PLACENÁ PRÁCE V DĚJINÁCH....“ /// Bez nějakejch dlouhejch předeher… prostě jdou rycle na věc. A já čumím, jak je to všechno promakaný... jak ze sebou nenechávaj vyjebat, jak Profesor je o krok na před… Na druhou stranu, jestli si někdo myslí, že udělat banku v osmi (devíti) lidech bude prdel, tak nezná lidi. Právě oni jsou totiž tím faktorem, kterej i geniální plán může poslat do zlodějskýho propadliště. Takže jsme v napětí, protože situace se vyvíjí „venku“ i uvnitř. A je to DOKONALÁ šachová partie. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kradu proto, abych se odrazil ode dna. 2.) Myslím si, že su genius. 3.) Thx za titule „Yusek“ a „Mejsy“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Pitam 

všechny recenze uživatele

Zatím je to takový průměr. Na začátku velké oči, ke konci pád kamsi ke dnu. Oceňuji atmosféru, kameru a vcelku originální nápad. Tedy, ze začátku. Poté se ale, během pár následujících dílů, po vzoru všech "úspěšných" seriálů poslední dekády či dvou začíná děj natahovat, jak žvýkačka. Možná by to mohl být slušný film, ale udělat z toho (prvních) 13 epizod seriálu? A za jakou cenu? Díky různým berličkám, zbytečným odbočkám a flashbackům. Za cenu zcela nelogického a jen těžko uvěřitelného děje plného do nebe volajících nepravděpodobných náhod. Nemluvě o zcela zcestné psychologii některých postav. Přidejme ještě dnes velmi moderní "korektnost" a je vymalováno. Ale abych jen nekritizoval, uznávám, že jsem zvědav, jak to dopadne a doufám, že po druhé sérii bude alespoň ta jedna jediná dílčí zápletka seriálu zakončena. Pokud ne a žvýkačka se bude natahovat i dále, tak třetí sérii už rozhodně sledovat nebudu (takto jsem po druhé sérii odpískal podobná v mých očích nekonečným natahováním pohřbená díla jako Lost, 4400, The 100, The Expanse, atd.). Znakem nejvyššího scenáristického zoufalství budiž flashforwardy. Pokud dojde i na ně, okamžitě končím :-) ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním rozjezdovém a slabším dílu se rozjela fantastická seriálové jízda. Neustálá zvědavost a napětí jednotlivých dílů (otevřené konce) vás donutí si hned zapnout další - btw. tato metoda je skvělá i v knihách (detektivky). Skvělí herci, hudba a hlavně promyšlený příběh seriálu - to vše se tvůrcům povedlo na jedničku. Ke zhlédnutí tohoto seriálu mě povedla ségra a musím jí tímto taky poděkovat. V dalších sériích budu určitě pokračovat. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štěstí, které po celou sérii provázelo profesora, nemělo co dělat s realitou. Myslí si snad někdo, že mohl pomocný dělník Nikolaj sám vytvářet na policejním počítači identikit pachatele? Za největší nesmysl ale považuji rozdělení rukojmích na ty, kteří budou za milion spolupracovat a na ty, kteří půjdou domů. Kdo by tam asi tak mohl zůstat, kdyby mu hrozilo prozrazení..? To jen namátkou logické lapsy v sérii, která měla ostrý start, ale pak už se toho v ní zase tolik nestalo. Po třinácti dílech jsme bez pointy. A s ohledem na to, že už to teď má série čtyři, tak si na ni budu muset ještě sakra dlouho počkat. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)
  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)

Reklama

Reklama