Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda. (Netflix)

Recenze (77)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ZAHNALI NÁS DO KOUTA, ALE JEŠTĚ NEJSME MRTVÍ…“   Hned první díl se nese v parádním duchu, ale pak… si začnou dělat pakárnu sami a to mě sere. To chování – idiotský, bych jim žral v první sérii (a že bylo…). Pak ty kecy – telenovela pro lidi v červeným (s maskou na tlamě). Jako… dyť to kurva nemusí mít deset dílů! Faktem je, že když se něco děje, je to super! Nakonec… nedá se tomu upřít zlodějská vášeň ani zajímavý zvraty. A řešit, co ještě je genialita a co už náhoda, fakt nemá cenu. Zakončení se povedlo, je v něm dost akce… Ale nemuselo tu bejt tolik sentimentu a zbytečnech dějovejch zvratů.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju červený oblečky. 2.) Kecal bych, kdybych tvrdil, že si s něma nezabékám!  ///  Thx za titule „Anna Hulcová“.                PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

TerezD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z finální série bylo cítit spousta patosu a zbytečně vyhroceného hraní na city. Bezpochyby Netflix potřeboval z tohoto španělského fenoménu vytřískat poslední peníze, což se mu asi nejspíše nakonec povedlo. Za mě první polovina nelogický a vcelku silný kýč, který byl na druhou stranu solidně završen. Po několikaměsíční pauze nám tvůrci naservírovali druhou závěrečnou půlku, která byla o něco napínavější, vyhrocenější - především linka mezi Profesorem a bipolární Sierrou stojí za zmínku. Tvůrci se bohužel nepoučili z minulých chyb a celých deset dílů je přehlcených neskutečně nudnými flashbackovými scénkami. Finále jsem očekávala, že bude katastrofa, ale nakonec několika scénáristickými kličkami a vyčerpáním posledního esa se žádný průšvih nekonal, naopak to bylo důstojné zakončení celé téměř pětileté éry. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to svoje chyby, ale ako ukončenie seriálu celkom slušné. Čakal som, že tá telenonela už nikdy neskončí, no nakoniec to u mňa nečakane zabodovalo. Niektoré zvraty sú ešte teraz, pár dní po dopozeraní, neuveriteľné, ale už sme si zvykli. Na konci síce chýbalo pár postav, čo kus zamrzí. Som však rád, že som si to pozrel, bola to jazda. Cau bella cau... ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nám ta telenovela skončila. Nerad to přiznávám, ale samotný závěrečný díl je vážně skvělý, povedlo se to zakončit. Na druhou stranu bylo v páté sérii skoro vše stejné jako dřív. Koukalo se na to sice hezky, je to vážně kvalitně natočené, ale ty akce byly naprosto nesmyslné. Nevadí mi nelogičnost profesorových nápadů (jediné, co mě dost zarazilo, tak bylo přestrojení za popelnice), ale vadí mi, že se tam střílí habaděj a skoro nikdo nechcípne. Vystřílí se tam během chvíle miliony střeliva, všichni jsou z toho v prdeli, ale většina nemá ani škrábanec. A scéna s granátem mě pobavila až až. Dementní romantika taky nechybí. První polovina série je vážně strašná, druhá je naštěstí mnohokrát lepší (včetně flashbacků). Za finální epizodu přidávám třetí hvězdičku. Nakonec musím pochválit i postavu Tamaya, jeho herec se do toho vžil úplně fantasticky, ten byl super. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z divácky nejúspěšnějších seriálů posledních let dospěl do svého ultimátně očekávaného konce a třebaže ono vyvrcholení spousta striktních obdivovatelů chválí, já jsem upřímně zklamán. Po pro mě nepříliš poutavé 3. a 4. řadě přišla 5. v září s absolutním oživením upadající seriálové značky a neváhal jsem hodnotit tak, jako kdysi v první sérii. Prosincové zakončení jsem vyhlížel jako 5leté dítě Ježíška, nakonec jsem ale dostal směsici překombinovaných zvratů, které skvěle fungovaly v případě první loupeže, teď už ale zkrátka nemohou nikoho ohromit. Svět byl zaslepen, já ne, finále jsem si představoval jiné, ale stále jde o seroš, který si i v mém srdci našel důstojné místo. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Ve 37. minutě slyšíme v pozadí skladbu „Kingston Town“ od britské hudební skupiny UB40 z jejich alba „Labour of Love II“, které vyšlo v roce 1989. (Trajektt)
  • Ve scéně, kde se Berlín (Pedro Alonso) baví se svým synem v restauraci, je slyšet píseň „ily (i love you baby)“ od zpěváka Surf Mesa. (orionn12)
  • Matías (Ahikar Azcona) si vymyslí jméno Pamplona, ve kterém se ve skutečnosti narodila představitelka Alicie Sierray, Najwa Nimri. (KajusaK)

Reklama

Reklama