Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha letech se Beowulf vrací do Herotu, aby dal poslední sbohem svému bývalému poručníkovi Hrothgarovi. Jeho příjezd je ale doprovázen občanskými nepokoji uvnitř kmene. V atmosféře politických konspirací neprobíhá Beowulfův návrat tak, jak si představoval. (Filmbox)

Diskuze

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Hodnocení se asi nedočkáme, takže to taky napíšu sem - 3 hvězdy. Kompletně celé je to takové nemastné neslané. Od psychologie postav přes CGI až třeba k atmosféře, která diváka zkrátka nevtáhne. Takže tímto přestávám Beowulfa sledovat.

Uživatel hmyzovrah smazal svůj příspěvek.

rhobos

rhobos (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Ale jo já vím :D jen jsem celkem nepřehledně zformuloval narážku :D... kdybych změnil jen místo už na až .. :D už by to sedělo celkem lépe.. každopádně už by to mohli spustit.. Psal někdo, někde aby na to nezapomněli? :D 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

rhobos

rhobos (hodnocení, recenze)

Po 3. díle zatím spokojenost :) nic víc jsem nečekal a není to vůbec špatný :) .. už by to chtělo ale hodnotit.. :D pro Ellmariachi... ano už po 3. díle :D ..

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

podla traileru vyprava nevyzera ay tak draho , no ak by spracovanie bolo v podobnom style ako Beowulf s Christopherom Lambertom, stalo by to za pozretie

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Zajímavé, ještě nedávno tady šlo hodnotit projekty, které posléze vůbec nebyly natočeny. A dnes pro změnu nelze hodnotit ty, které mohl divák shlédnout již v roce 2015. Přemýšlím, co z toho je horší.

Ben Nevis

Ben Nevis (hodnocení, recenze)

Nejde o hodnocení seriálu, ale lidi by si třeba chtěli přečíst názor na pilot, jestli to má smysl sledovat. Za mě velké zklamání. Malý spratek tam pobíjí digitální opice, záporák slabý a nezajímavý, účesy děsné a kostýmy nenápadité. Po Vikinzích a Last Kingdom je tohle snaha zprasit severské legendy. Alespoň že si to nehraje na historii.

Colby Sawyer

Colby Sawyer (hodnocení, recenze)

Psychor

oficiální premiéra byla 3.1. a navíc kdo by seriál hodnotil po 1 dílu? podobný problém byl u The Last Kingdom ten taky nešel dlouho hodnotit

castelL

castelL (hodnocení, recenze)

Seriál príjemne prekvapil, prvý diel 70%. Určite lepšie, ako balast v podobe The Bastard Executioner. V celku som ostal prekvapený z dobrého spracovania kreatúr, animácie boli nato, že sa jedná o seriál, kvalitne spracované, keď porovnám množstvo iných seriálov, kde zle spracované animácie len kazia dojem.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

bararich8

Ja vim, ja jen ze uz se nekteri divi, proc ze sakara nejde hodnotit :-)

Kazdopadne, ne ze by to byla velka bomba, ale nalakalo me to urcite :-)

rhobos

rhobos (hodnocení, recenze)

pro mě celkem potěšení.. čekal sem to mnohem horší. K mínusům bych uvedl osobní nesympatičnost "Beowulfa" a pár černochů a indů v severských zemích? O.o ... jinak efekty nevypadaly zle.. a souboje se teprve uvidí.. šanci tomu dám :)

Dannyk

Dannyk (hodnocení, recenze)

to nepozeram, blabol o cernochoch a pakistancoch a zenskych kovacoch a mnohom dalsom co nema v severskej mytologii robit nemoze skoncit lepsie ako Xena alebo Herkules so Sorbom.

Morholt

Morholt (hodnocení, recenze)

bararich8

Tak já většinou dávám seriálům čtyři pět dílů, než je odpískam, ale něco mi říká, že s tímhle skoncuju ještě dřív. A to jsou severské ságy má oblíbená látka. Kdyby tam aspoň necpali ty černochy a Indy. 

Morholt

Morholt (hodnocení, recenze)

Hm. Tak na mě to působí jako Herkules nebo Xena. Vidět to v první polovině devadesátek, tak nejspíš skáču nadšením, ale ve srovnání se současnou seriálovou fantasy a historickou produkcí tohle nemůže obstát. 

na příspěvěk reagoval bararich8

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Vypadá to hodně dobře. Většinou jsou tyhle historické seriály trefou do černého.

 (hodnocení, recenze)

a proč o tomhle nic nevím? :D:D:D těším se dost, knižní epos mám moc rád a film z roku 2007 je jeden z mých nejoblíbenějších

Reklama

Reklama