Reklama

Reklama

Kesha: Praying

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2017, 4:59 min

Recenze (5)

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Každý kto dá 2, 1 alebo odpad --- môžete sa hanbiť ... Ak na svete budú ľudia ako vy, svet sa nikdy nezmení ... Svet sa tak neuveriteľne prepadol do bahna ... rútime sa do záhuby ... Svet potrebuje viac lásky, úcty, rešpektu ... Miluj blížneho svojho nie sú len frázy ... Nikto na svete neprežije sám ;) V jednote je sila ... Po všetkom čím si Kesha za posledné 4 roky prešla ... GOOD FOR U GIRL ♥ Kto by to bol povedal, že vie spievať ... a navyše po umeleckej stránke je ten klip taktiež parádny ... takže hodnotenia pod 3 sú smiešne a nespravodlivé ... ;) Hawk ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy kdy měla Kesha dobré songy (třeba Timber s Pitbullem). Kvůli takové sračce se ani nemusela vracet. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak neviete ako na to, tak sa skúste pomaľovať farbičkami a podobným prístupom natočiť aj videoklip. Kesha, pardón, ale nikdy nebola to pravé. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Hledám mouku s ušima. Již léta jsem ženat s moučníkem. Konečně se má ztracená "stará" našla. Co to, z kdysi sexuální dračice, které jsem za noci vášně dával Ke$ha, je dnes po letech nakynutá ohyzda, která by mě svojí vahou zalehla. Léta kynutí v ústraní a frustrace ze sexuálního obtěžování jsou na ní znát. Pokusy o comeback nedopadají vždy dobře. Já a Kesha jsme se k sobě už neměli vracet. 0/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Klip sa natáčal na Salvation Mountain v Californii. (dwdb)

Reklama

Reklama