Reklama

Reklama

Jack Ryan - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 6 h 9 min (Minutáž: 40–58 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Po sledování potenciálně podezřelé zásilky nelegálních zbraní ve venezuelské džungli míří důstojník CIA Jack Ryan vše prošetřit do Jižní Ameriky. Hrozí, že Jackovy akce odhalí dalekosáhlé spiknutí, které jej i jeho kolegy vyšlou na misi po celém světě. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (41)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpočet $-miliónov║ Po výbornej prvej sérii, riadny pád dole. Strašne nesúrodé, prvý diel ešte ako tak ale potom to postupne pláva na banálnosti, nemá to takú údernosť, hlavne záverečný diel je ako vystrihnutý z Ramba, som čumel ako puk ako hravo likvidujú venezuelskú prezidentskú ochranku priam vystrihnuté ako z béčkového filmu. /65%/ ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Analytik CIA  Jack Ryan ve Venezuele proti diktátorovi od poloviny vypadal s motivem rukojmí v džungli l jak něco z Ramba a oproti S01, kde stál proti islamistům, to působí méně výpravně, více mimo realitu a vlastně víc jako seriál z televize na odpoledne. Slabší tři hvězdy  a o dvě třídy slabší než S01, ale přesto to jelo ve slušných obrátkách a dokázalo to upoutat pozornost na osm dílů. A chyběla mi doktorka Abbie Cornish (nar. 1982, Austrálie), Noomi na ni neměla. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Jack Ryan vyměnil teroristy za diktátora z Jižní Ameriky a chtě nechtě se tak vydal do světa politiky. Což by bylo fajn, kdyby to tentokrát zároveň nebylo tak přehnaně patriotické. Jasně, změna prostředí seriálu rozhodně svědčí, Amazon nešetřil a kdykoliv tenhle šestihodinový špionážní thriller alespoň trochu může, vytahuje jednu skvěle vypadající sekvenci za druhou. Jenže krásná akce je prd platná, když se na konflikt pohlíží tak povrchně. Do toho přidejte fakt, že chování postav i logika děje občas kulhá, a rázem je tu sice skvěle šlapající a napínavá druhá řada, kterou si ale zdaleka nemůžete tolik užít, protože zkrátka a dobře opomíjí příliš mnoho důležitých věcí. Scenáristi Homelandu jsou v tomhle prostě o level vejš. Nakonec jen 7/10 a to ještě s přimhouřenýma očima. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze sucha jsme se přesunuli do vlhka a z toho jsem měla strach, protože tematicky mi víc sedí příběhy jako byl právě ten v první sérii. Ale když dám pryč stranou své preference, dostala jsem skvělý příběh, který byl dobře zpracovaný. Navíc jsem konečně dostala opening, který si tenhle kousek zaslouží a moc krásně tématicky zpracovaný, takže už se těším na třetí sérii hned kvůli třem věcem. To není špatný  :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V zásade rovnaké ako prvá séria. V niektorých veciach je to sebavedomejšie a funguje to hlavne čo sa týka akčných scén a rôznych dejových línií ale na druhú stranu je to typická sonda do amerického systému, dobýjať, bohatnúť a srať na ľudí. Jack Ryan je síce morálne vyzretý hrdina ale nachádza sa vo svete hlúpych a mocných ľudí, ktorý sa neboja ísť cez mŕtvoly. Vzťahy fungovali. Silené vtipy už moc nie. Záporák zaujímavý ale nevyužitý. Potešil ale Arnold Vosloo v úlohe žoldáka a Michael Kelly, ktorý si každú scénu kradne pre seba. Inak je to lineárne. Neviem prečo som v tom čakal väčšie machinácie a intrigy. Nakoniec som z tej jednoduchej a priamej zápletky bol celkom sklamaný. Ako vyplnenie medzi tými seriálmi na ktoré naozaj čakáme ale dostačujúce. 2.séria - 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Na lodi hraje „Big Sky“ od The Wild Feathers. V autě hraje „Los Bajamos“ od Proyecto TQ. (Duoscop)
  • Voják ve volební místnosti střílí z české útočné pušky Vz. 58. (Nearby11)
  • V letadle hraje „Can't You Hear Me Knocking“ od The Rolling Stones. (Duoscop)

Reklama

Reklama