Reklama

Reklama

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

  • Belgie Robinson Crusoe (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na malém exotickém ostrově žije velmi přátelský papoušek Úterý ve společnosti svých zvířecích přátel. Úterý celý život sní, že bude objevovat svět. Po strašlivé bouři najde Úterý na pláži stvoření, které nikdy neviděl: člověka jménem Robinson Crusoe. Úterý velmi rychle pochopí, že tenhle dvounohý tvor by mohl být jeho šancí dostat se z ostrova pryč. Stejně tak Robinson Crusoe zjistí, že aby přežil na neobydleném ostrově, musí využít pomoci chytrého papouška a jeho zvířecích kamarádů. Pro Robinsona není sbližování právě snadné, protože zvířata neumí mluvit člověčí řečí. Pomalu se však stávají přáteli a začínají společný život plný dovádění, zábavy a dobrodružství. Jejich klid však jednoho dne naruší dvě divoké kočky, které chtějí všechny na ostrově zotročit.Schyluje se k velké bitvě. Robinson a jeho přátelé musejí spojit své síly. Aby zachránili svůj domov, musí zlotřilé kočky porazit. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (55)

Faila 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslela, že animace v tomhle filmu bude dost špatná, čemuž nasvědčovaly mimika a pohyby pirátů, ale na hlavních "postavách" si tvůrci dali velmi záležet a animace byla nakonec opravdu skvělá. Stejně tak příběh, především pak "záporáci" v podobě koček. A pro mě byla vrcholem filmu skoro 10minutová "bojová" scéna, která byla velice nápaditá a zábavná. Animáky od Pixaru nebo Dreamworks jsou mi určitě bližší, mají pro mě větší kouzlo, ale filmy mimo produkci těchto dvou studií mi ve většině případech přišly hrozně pitomé, takže tenhle film byl pro mě velice příjemné překvapení. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Animace (až na člověka) super. Potkani fakt ňuňuňu super. Voice cast v ENG průměr (dikobraz fakt na odstřel), scénář včetně dialogů fakt špatnej. Kolem a kolem, fakt hezky zanimovaný s příjemným nádechem francouzský animace, ale pod tou slupkou rozkošných zvířat je prázdná šablona pro nejmenší děti. A nic víc. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,202,000▐ ide samozrejme o ďalšiu z tých x priemerných počítačovo animovaných rozprávok, ktoré zaľahnú prachom a za pár rokov po nich ani pes neštekne, malou výhodou ale je že dejovo tá má celkom dobrú výstavbu ktorá neotrávi, nie je to zbytočne infatilné, skôr mi tu chýbali lepšie zábavné momenty, tých skutočne zábavných tu bolo strašne málo, plusom je aj animácia ktorá je z tých lepších /videl v kine: 55%/ ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Krásně vybarvená pohádka s nádhernou a propracovanou detailní animací. To je ovšem jediný superlativ, který lze zmínit. Děj je dost jalový, dialogy nucené. Takže pokud chcete vidět krásně vyprávěný film o Robinsonu Crusoovi, dejte raději přednost naší skvělé loutkové adaptaci Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku s úžasným hlasem Václava Postráneckého a hudbou Karla Svobody. Rozhodně neprohloupíte a ušetříte si 91 nudného utrpení s dosti trapnými zvířátky. 50% ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Nato ze sa jedna o noname belgicko-zabozrutsku produkciu (kto to tu chce porovnavat s Disneym ci Pixarom?). Pekna animacia, dobre sa na to pozeralo. Pribeh sa drzi predlohy len nazvom. Hlavnu ulohu hraju zvieratka a ich nezaujimave prihody. Film vhodny rozhodne skor pre mensie deti (predskolskeho veku) resp. adekvatne infantilne obecenstvo. Inac neurazil (ale ani nenadchol), vsetky male deti v sale sa bavili, cize na priemer to staci. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama