Reklama

Reklama

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

  • Francie Astérix : Le secret de la potion magique (více)
Trailer 2

Tajemství síly obyvatel malé galské vesničky se ukrývá v kouzelném lektvaru. Recept na jeho výrobu pečlivě střeží druid Panoramix. Vždy býval expertem na sběr jmelí v korunách stromů. Když ale jednoho dne utrpí ošklivý pád, musí si připustit, že už není nejmladší. Uvědomí si, jaká by byla katastrofa, kdyby návod na magickou směs zapomněl. S pomocí svých věrných přátel, Asterixe a Obelixe, se vydává hledat vhodného talentovaného následovníka, kterému by své řemeslo a tajemství lektvaru mohl předat. To ovšem vyvolá zájem těch nejmazanějších a nejhanebněji smýšlejících druidů. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (122)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdičky, ale já osobně mám raději Asterixe z let šedesátých. Moderní pojetí animace mi až tolik nesedí, ale stále se jedná o velmi dobrou inteligentní zábavu pro celou rodinu, která prostě neomrzí. Oceňuji, že se tvůrci drží tradičního asterixovského humoru a v tomto směru zbytečně neexperimentují. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Bylo to pěkné, i když tak jako obalené v něčem moderním a chybělo tomu cosi, co bylo třeba ve 12 úkolech nebo překvapení pro Césara, prostě ty animované filmy z 60 až 90 let. Líbili se mi tam ti piráti a jejich stokrát potopená loď a jak si lektvaru cucají nejenom lidé, ale i některá zvířata. A teď mi bude v hlavě zpívat https://www.youtube.com/watch?v=PGNiXGX2nLU :-) ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Můžu říct, že jsem se asi 2x opravdu zasmál. Což je, nezlobte se na mě, na tuhle výkladní Francouzkou výkladní skříň zatraceně málo. Když snímek skončil ve stylu robotických autíček, přišla první vlna pocitů, že tohle se moc nepovedlo. Když jsem si o pár vteřin později uvědomil, že to byl vlastně Asterix dost bez Asterixe a Římanů tak jsem věděl, že tentokrát to šlo mimo mě. Pár vtipných scén, dvě opravdu dobré jinak ale podprůměrný díl. 55 procent. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděl díl Sídliště bohů, ale jako anime pro celou rodinu rozhodně potěší. Vizuál hezký, příběh trochu o ničem, ale má příjemný náboj a hlavně uvidíte něco neuvěřitelného, létající slepice, opravdu ty slepice létaly. Né vážně, je to dobrá podívaná. .... HODNOCENÍ: 70%(4*) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, že i po těch více než 50 letech letech dokáže Asterix a Obelix stále překvapit a dostatečně dobře pobavit. Tentokrát se naši oblíbení galští hrdinové vydávají na dobrodružnou výpravu s cílem najít nástupce druida Panoramixe, a tak jsme svědky všemožných humorných situací, příběh má příjemnou atmosféru a poměrně svižné tempo, plno sympatických postav a v neposlední řadě dobrý soundtrack a pěknou animaci. Trochu mi však vadila občasná neoriginalita, i když chápu, že po tom množství filmů je těžké přijít s něčím již neviděným. Závěr mi přišel jako totální úlet, který by snad ani Fantasmagorix nevymyslel. Ale jinak spokojenost, kvalitní oddechovka, která pobaví jak děti, tak i dospělé. 7/10. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o druhý animovaný film o Asterixovi, který nemá příběh podle komiksu. (mar48)
  • Asterix se poprvé objevil v komiksu „Asterix The Gaul“ z roku 1959. (3T)

Reklama

Reklama