Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (868)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bál, že budu zklamanej po prvních reakcích a úvodní akční sekvence mě utvrdila v tom, že to asi bude blbost, ale pak jsem se chytnul a bavilo mě to už po celou dobu. Julianne Moore jako taková stepfordská panička, co ovládá mezinárodní obchod s drogama a šikanuje Eltona Johna, aby jí ve stupidních hadrech hrál debilní písničky, mě bavila. Channing Tatum a Jeff Bridges byli taky fajn, ale měli docela malou roli. Potěšil návrat Colina Firtha a docela mě dostala obětovací scéna jedný postavy na konci. Vaughn je pořád borec. 90% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 104 miliónov $ | Tržby: 410.8 miliónov $ | Akčná blbina, ktorej chýbajú atribúty prvého dielu, a to aj ten bol pre mňa len priemerným kúskom. Pestofarebné prostredia, megalomanské digitálne kamerové prelety: presne tie veci, ktoré zo srdca nenávidím. Vizitkou kvality sú len kvázi "jednostrihové" ale digitálne, nápadito schoreografované bitky. S Bondovkami by sa to podľa mňa vôbec nemalo porovnávať, je to niekde úplne inde. Darmo cieľená reflexia voči stavu spoločnosti či politiky... to nič nemení na tom, že svojou žánrovou špinavosťou nesiahajú kingsmanovky bondovkám ani po kotník! Ak bude tretí diel, s kľudnou dušou si ho nechám újsť... Ps: Vážne začínam byť alergický na digitálny sajrajt, asi si zoženiem prášky vo forme nejakého "živého" filmu... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

“VYPADÁ TO, ŽE TU ČELÍME NĚJAKÉ TAJNÉ OGANIZACI…“ /// Neserou se s přírodníma zákonama, mechanikou ani fyzikou. A je krásný, jak to všechno - myslím VŠECHNO! dělaj s okouzlujícím ftipem (nejen) angličana. Film, kde nic není nemožný a počítá se s tím, že s diváckým úsměvem na rtu, jde všechno líp. Celkem to funguje, ale… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksovou sérii „Kingsman“, kterou napsali Dave Gibbons a Mark Millar, neznám. 2.) Zmizel Elton John. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další Matoušova pohodová Bondáž, svěží, rozverná a příjemná na pohled jako prostituující flexibilní dvacítka, kterou nehyzdí žádný toporný prasečí xicht, ani kokotí ambice dělat z nulanulasedmičky psychologické drama. Čuník Tatům je půl filmu v mrazáku, tudíž se dá říct, že je to i plné skvělých a sympatických herců, včele s dokonale slizce vyšinutou Julkou Vřesovou v roli Pavlíny Eskobarové, co si u Medelínu otevřela řetězec McHuman. Prostě krásně natočená, zábavná a nápaditá akční taškařice, která yntelechtuálnímu výqětu místních bukanýrů zjevně přišla málo homosofistikovaná, protože v ní zase nikdo nedělal „VŽUUUUUM“ v upnutých pastelových pitkáčích, neejakuoval pavučinky, ani neházel hvězdotřpytným kanálovým poklopem. Doufám, že po tomhle už konečně stará Brokolice najde baterky do vibrátoru, vylije Danka hrát Ledrfejse (pro něhož byl stvořen a ani nepotřebuje masku), no a najme na scénář a režii někoho, kdo ještě nezapomněl, co dělalo Bonda Bondem. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o tragédii, jak se můžete leckde dočíst. Dvojka Kingsmanů zkrátka trpí tím, co mnoho jiných pokračování. Za každou cenu chce být větší, vtipnější a odvážnější. Už i na první díl se divák musel dívat s obrovským nadhledem, ale Vaughn perfektně dokázal trefit tu linii, kdy divák na to přistoupí a užívá si to. Tady už Vaughn místy občas přestřelil a pro diváka se film stává méně stravitelnějším. Film by navíc potřeboval zoufale prostříhat, ta délka je opravdu šílená s ohledem na to, že film není zase tak moc akční. V každém případě tenhle film nepovažuji za nějaké Vaughnovo selhání, pořád je to pro mě režisér, na jehož filmy se budu vždycky těšit. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. září 2017 v Londýně. (BMW12)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama