Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ten den začal jako každý jiný. Inženýr Cmíral ho v koupelně zahájil naprosto rutinně – opláchl se, vyčistil si zuby a chtěl se holit. Vtom se mu nad hlavou objevila bublina podobná těm, které svým hrdinům kreslí autoři komiksů. Cmíral měl v té své číslo 6. Záhy se ukázalo, že bubliny mají všichni lidé na světě. Jen nikdo netušil, co čísla znamenají. Film vznikl podle stejnojmenné povídky spisovatele a novináře Miloše Čermáka a byl vybrán do oficiálního programu mezinárodního filmového festivalu Febiofest 2015. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Bombová blbůstka s originálním námětem. Šikovný způsob, jak donutit během filmu diváka uvažovat a přemýšlet nad tím, o co vůbec jde :D Bezpochyby komedie je jedním z nejtěžších žánrů, a tady byla zvládnutá dokonale. Víc takových filmů! A prďte na to, jestli se to bude nebo nebude líbit festivalovým porotcům. Budete skvěle bavit lidi! /// Festival Černá Věž 2016 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Na amatérov technicky slušné, len ja neviem, to tie zrýchlené pohyby a večerníčková hudba tvorcom váže neprišli trápne? Soderbergh na iphone natočil celovečerák, omg. Že 72 percent. ()

Reklama

Reklama