Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Delikátní sci-fi animovaná lahůdka, z níž tryská neuvěřitelné množství tvůrčí hravosti a nepřeberných nápadů. Seriál Final Space rovněž zaujme propracovanými charaktery, které se v průběhu děje přirozené vyvíjejí, osudovými příběhovými zvraty a pořádnou porcí vybroušeného humoru a dialogů. A zejména poslední jmenovaný atribut Vás zkrátka a jednoduše vtáhne a už nepustí. Olan Rogers a David Sacsk tedy stvořili oku i duši lahodící animovanou záležitost, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Tohle se totiž vážně hodně povedlo. Výborná práce! (Netflix) „It's An Alien On My Face! It's An Alien On My...It's A Space Alien!“ ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Ani nevím, co jsem očekával, ale tuhle vyváženou porci komedie s dramatem ve sci-fi nádobě určitě ne. Fungující vtip střídá brutální bitva zakončená zradou nebo jiným zvratem, působícím až emočním dojmem. První série začala poněkud neotesaně, ale přes pochopení postav se dopracovala k působivému rozuzlení a druhá série už nenechala diváka vydechnout a odlepit se od poutavého příběhu. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len polovicu prvej série, ale viac nedokážem. Animované je to pekne a cítiť z toho hravosť a epickosť, ale pre mňa osobne to kompletne zráža štýl humoru, ktorý mi príde nielen nevtipný, ale až úplne otravný. Odporúčam pozrieť prvé dve časti - ak vám humor sadne, sadne vám aj seriál. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Parádní scifi animák. Tohle jsem našel čistou náhodou a rozhodně toho nelituji. Za začátku jsem si říkal, že hlavní hrdina je neskutečně otravný a myslel jsem, že to vypnu, ale dal jsem tomu šanci a nelituji. Z té otravnosti tvůrci dokázali udělat hlavní přednost seriálu a od začátku do konce každého dílu jsem se rozhodně nenudil. Vtipné, svižné a zábavné. Rozhodně se těším na další sérii. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, zajímavý děj a bohužel většinou rozpačitý humor. Hlavní hrdina není sympaťák a má zlozvyk komentovat cokoliv co se děje tím nejtrapnějším možným způsobem. Deset dílů nestačilo abych se ho naučil ignorovat, natož abych mohl doufat, že bych si alespoň trochu oblíbil. Ostatní na tom nejsou o moc lépe, takže jsem se smál jen při situačních vtípcích. Naštěstí jich je tam požehnaně. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama