Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neverím tomu, že tento animovaný seriál je až tak nehorázne dobrý. Po prvom diely to vyzerá ako komédia, no nakoniec sa z toho vykľuje hrdinský príbeh plný silných emócii , výborného humoru a skvelých postáv s parádnou hudbou.Pre mňa je to jeden z najlepších ak nie najlepší animovaný seriál z ktorého dúfam bude ešte veľa sérii.Takýto koniec som teda nečakal sánka dolu a na záver len Chookity pok. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nepřekonatelně otravného a debilního hlavního hrdinu je tohle asi nejnapínavější, nejepičtější a nejemotivnější věc, co jsem za poslední roky viděl. A na hlavu poráží celou Marvelovskou frančízu a s DC si vytírá podrážky od hoven. A zároveň je to dost zábavné (ikdyž občas je humor až moc trapně americký, ale vždycky to vynahradí napětí a děj). Rick & Morty jsou sice chytřejší, ale co se týče příběhu a atmosféry, tohle je na jiné úrovni. U Avocata jsem měl chuť jít brečet k mamince a na konci série mi zůstala čelist dole. O něčem takovém si můžou celí Avengers i s Thanosem nechat jenom zdát. Asi jediný animák, u kterého jsem brečel. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niečo ,čo začalo len ako jednoduchá infantilná komédia sa premenilo na ťažkú, vážnu a smutnú drámu. (Hodnotím len 1. Sezónu ,zbytok ohodnotím zvlášť). Zozačiatku to začalo fajn ,no potom sa seriál nečakane rozbehol a začal šokovať scénu po scéne. Finále je dokonalé. Je napnuté a hlavne dychberúce. Koniec smutný. Čakám ako dopadne druhá sezóna ,pretože toto ma priam šokovalo. Gary a Quinn sú perfektní, ich vzťah funguje a dabing (anglický) je fakt kvalitný. Mister Commander bol .....zaujímavý? I tak sa to dá povedať Zbytok ušiel. Zopár vtipov padlo ,ale pre mňa je to hlavne dráma. Pokiaľ pominiem tých pár slabších dielov tak si to zaslúži silné 4* ,alebo slabých 5* ,výber je na vás. Odporúčam všetkým, čo milujú sci-fi, nevadia im krátke seriály a páčia sa im popkultúrne narážky... ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Rickem a Mortym je čistě náhodná. Tohle je děláno trochu jinak a více vám předhazuje daný vtip. Stylem "Kdyby jste se náhodou nesmáli, tak se smějte ! Budete se smát !" No prostě tlačení na pilu občas. První řada se celkem dala a je to tak na 80%, ale druhá řada už ničím moc neoslňuje a musím snížit ze 4* na 3*. Uvidíme, jak to půjde dál. Tak ten humor už se opravdu nedá zvládnout 2* ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Další z řady animovaných sci-fi seriálů, který mi nesedl do vkusu a po třech viděných dílech nemám chuť ho sledovat dál a proto ta nízká známka. Narozdíl od Futuramy, či Rick a Morty jednotlivé díly na sebe navazují do většího příběhu, takže nemá smysl je sledovat samostatně či na přeskáčku. Sice jde o zábavný seriál, ale není tam tolik humoru jako v těch již jmenovaných. Současné hodnocení seriálu je vysoké, tak si nejspíš své diváky najde, ale já se k nim nepřidám. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Seriál vychází ze tří krátkých filmů Gary Space, které režisér Olan Rogers zveřejnil v roce 2010 na svém YouTube kanálu. V roce 2017 na YouTube zveřejnil také pilotní díl seriálu Final Space. (D.Moore)

Reklama

Reklama