Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie na motivy hříčky francouzského komediografa George Courtelina... Paní Suzanne (S. Valentová) žije v pařížském bytě, který pro ni najal Boubouroche (P. Nárožný), ženatý, ale zámožný muž, od něhož se nechá vydržovat a je na něm finančně závislá. To jí ale nebrání, aby měla milence (O. Kaiser), který se již léta skrývá v ponižujících skrýších, např. ve skříni. A ta se mu stává v jednu chvíli osudnou. Díky zapomenutým šlím Boubouroche milence v kritickém okamžiku objeví. Suzanne se snaží oba žárlivé muže přesvědčit o své nevině. To však ještě není všechno… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Televizní inscenace, kterou bych možná přesunula na divadelní prkna. 🎭 Tam by to podle mě stálo ještě víc za to než ve filmu. Hrají tam vlastně jen tři lidé a skříň, kteří se pěkně zapotili, doslova. (Miroslava Vladyku a Vlastimila Bedrnu do zapocení nepočítám.) ✨Pojďme se zastavit a uvědomit si, jak moc Oldřichu Kaiserovi sluší kulaté brýle a knír.✨ Já osobně tohle beru asi jako obědovou oddechovku, nic náročného, pěkná konverzační fraška, kdy se v prvních několika minutách jeden milenec zoufale hádá, jak moc nechce do skříně, v druhých několika minutách se zase hádá druhý, že do té skříně chce a ve třetích několika minutách vyleze z komody milenec třetí. Inscenaci jsem si užila, i když jsem na ni natrefila náhodou v televizi a pokud máte rádi francouzský nádech, skříň nebo Oldřicha Kaisera v lososové košili, rozhodně doporučuju! 🙌🏻🤍 ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Francouzské konverzační komedie moc nemusím. 15 minut mluví milenec o tom, že nechce do skříně, dalších 15 minut mluví druhý o tom, že chce do skříně. Poté je chvíli zábava, a pak se zase jen mluví. Pointa mě ovšem pobavila. Možná v divadle by byla hra zábavná, vždyť i obsazení je výborné. V televizi jsem se ale příliš nebavil. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hříčka francouzského komediografa George Courtelina inspirovala Krejčíka ke gejzíru energie rozehraném v jediném pokoji, ale za to mezi vzrušující Soňou Valentou a kohortou jejích milenců. Ve vhodném rozpoložení není nic atraktivnějšího v pozdní noční hodinu, než zralá opentlená dámička s několika záložními plány, jak naložit se svou ekonomickou situací. Pikantní. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Děj se pomalu rozbíhá, ale pak to stojí za to. Zejména díky skvělým hereckým výkonům: Nárožný je vynikající, Kaiser výborný a Valentová to po žensku umí otočit si milence kolem prstu - a schovat je tam, kam si zamane -:) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Strašná hovadina. Celou hodinu jsem čekal, co se z příběhu vyklube a nakonec to byla snad nejobyčejnější a nejméně překvapivá věc, jaká mohla být. Jako vzpomínka na Soňu Valentovou OK, jinak ale absolutní slátanina. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama