Reklama

Reklama

Waterborne

  • Velká Británie Waterborne
Krátkometrážní / Drama / Horor / Thriller
Austrálie / Velká Británie, 2014, 8 min

Režie:

Ryan Coonan

Scénář:

Ryan Coonan

Obsahy(1)

Miestny lesník Todd (Martin Blumm) nemá dobrý pocit z miestnej vody. Odoberie z nej preto vzorku. Avšak pri návrate od vodnej nádrže na vlastnej koži zistí, že je neskoro. Kengury, ktoré z nej pili, sa už stihli infikovať... (metal.storm)

Recenze (5)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem "Nazi Zombies" v norském filmu Mrtvý sníh, viděla jsem nizozemský kraťas Zombeer, kde nákaza pocházela z piva. Asylum vypustilo do světa svoji další pecku v podobě Zoombies a hned vedle toho se může postavit další béčko, Zombie Shark. Zombie žánru se tedy meze rozhodně nekladou, jakékoliv hranice jsou dávno srovnány se zemí a Zombie nákaza se může objevit kdekoliv a může jí podlehnout kdokoliv:) V tomto případě do neomezené studnice nápadů přispívají Australané s povedeným filmečkem Waterborne. I když se nejedná o nic zlomového, tak žánrově mi Zombie klokani připadali velmi osvěžující:) Scéna, kdy auto stane tváří v tvář klokanovi, mi přišla docela děsivá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

DO NOT DRINK THE WATER! Ako keby ľudia nevedeli, že zvieratá nevedia čítať. Nekonečná je ich hlúposť. ()

Reklama

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

To byla ptákovina, čekala jsem teda od toho víc. Klokan napadne jednoho blba a ten zase dědka na traktoru. A konec. Takže děj nulový, dvě minuty napětí a zbytek dědek sedí u vody a blbec lesník co neumí nabít pušku a když jí nabije,rozbije klokanovi hubu a ten se mu odmění tím,že ho kousne a je z něj zombie a zase jsme na začátku ......... infikace, zombie, další infikace, a druhá zombie a konec filmu. Tečka ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Proboha, co lidi všechno nevymyslí ... Ano, samozřejmě jsem věděla, do čeho jdu, a taky se z filmu vyklubala hovadina, kterou jsem tak nějak čekala. Námět sám o sobě nezní úplně nejhůř, jeho zpracování je už ale horší. Absolutně umělí klokani paradoxně nebyli z celého filmu to nejhorší. Ze začátku se Waterborne docela slibně rozjíždí, jenže když přijde na útok, všechno se rázem zhroutí jako domeček z karet. Záběry horší než z loutkového filmu, (spoiler:) maska "prvního zombie muže" vypadá spíš jako nepodařený převlek, a co mě překvapilo asi nejvíc, byl fakt, že zombie pijí krev z krku ;) Waterborne byl zřejmě určený pro pobavení diváka, což dokazuje i samotný závěr, já jsem se ale bohužel prostě nechytla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Australská netradiční „zombie“ jednohubka, která určitě dokáže pobavit i takového odpůrce tohoto subžánru, jakým jsem já sám. Už jsem viděl dost krátkometrážních i normálních filmů, kde se infikovala lecjaká zvířata (namátkou křečci, ovce…), takže klokani se prostě museli přidat do party. Docela si i dokážu představit, že by s tímto námětem mohl vzniknout celovečerní film. Útok klokana na auto vskutku nevypadal zle. 50% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Keď sa hlavnému hrdinovi pred auto postavila kengura, vyklonil sa z okna a povedal „Come on Skippy“. Narážal tým na austrálsky seriál Skippy, stepná kengura (od r. 1968), kde bola kengura menom Skippy hlavným hrdinom. (metal.storm)

Reklama

Reklama