Reklama

Reklama

Big Mouth - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2020, 4 h 36 min (Minutáž: 27–29 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

O prázdninách před nástupem od osmé třídy řeší kamarádi trable na táboře, podivná alter ega, první milostná dobrodružství a taky úzkostného komára Omara. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria je o trošku slabšia, ako predchádzajúca. A môže za to hlavne Komár Omar. (úžasný preklad). Je to neznesiteľná postavička, ktorá sa podobne ako Depression Kitty alebo Hormone Monster stala súčasťou detských vizualizácií, ktoré im majú pomôcť vysporiadať sa so skutočným svetom. Po štvrtom roku som na korektnosti už navyknutí a v tomto smere si seriál drží svoj štandard. Produkuje nové postavičky, ktoré ako pevne verím budú mať v ďalších sériách zmysel a práve táto prepojenosť mi ako fanúšikovy seriálu lahodí. Postavy sa tu snažia vysporiadať s logickými problémami načrtnutými v predchádzajúcich troch sériách a robia to so správnou dávkou deštrukcie. Finálny diel, je ale perfektný. Všetky predchádzajúce náznaky dáva do kontextu a dotvára príbeh o sebaprijatí so všetkými pozitívami aké k tomu prináležia. V ňom sa skrýva najväčšie čaro, lebo sumarizuje všetky štyri série. Postavy nám emočne vyrástli (až na Andrewa) a dostávame sa do novej kapitoly ich životov. A úprimne sa na ňu teším. 4. séria - 80% ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám zase netflix tak som sa rozhodol, že si pozriem zase Big Mouth. Tento seriál po druhej sérií podľa mňa stratil šťavu a už sa až príliš zaoberá vážnymi témami. Je tu pár fakt vtipných momentov a párkrát som sa naozaj schuti zasmial ale väčšina vtipov boli len tak do vzduchu. Taktiež nechápem prečo ale od tretej série tu majú vedľajšie charaktery viac priestoru a bohužial nevyužívajú ho naplno. Missy a Matthew sú tu naozaj iba preto aby poukázal seriál na moderné problémy a chápem že takéto veci treba riešiť ale nie v Big Mouth štýle. Oni totižto berú tieto pasáže až príliš vážne a Missy ma napríklad  v posledných epizódach so svojími poznámkami doslova srala. Matthew mal proste od začiatku nezaujímavý príbeh takú klasickú gay linku o otvorení sa rodine a naozaj som dúfal že tvorcovia spravia niečo originálnejšie. Celú sériu tiahne Lola, Jay, Andrewov tragikomický život a prvé tri camp epizódy inak to je fakt slabé. ()

Reklama

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 4. série – 70% Hm... Nejslabší série, ale je strašně těžký říct, proč vlastně. Citelně ubyl humor, pravděpodobně kvůli zodpovědnosti tvůrců za nezlehčování vážných témat. The Big Mouth velmi potemněl podobně jako Bojack Horseman, jenže ten byl na to stavěný. Tato série je o dospívání, nemůže se tedy úplně vyhnout tématům o úzkosti a depresí. Asi není jednoduchý to skloubit spolu s humorem. Celkově mi v této sérii chyběl nějaký hlavní děj, kterého se držet. Když nad tím tak přemýšlím, vůbec by nebylo špatný, kdyby se celá řada odehrávala na letním táboře. Vývoj a interakce postav by tím ani nijak neutrpěly, protože dějová linka Missy a Jaye + Loly se stejně odehrávala víceméně samostatně. Škoda, po dokonalé třetí řadě jsem měl docela vysoké očekávání. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série. Začíná to trochu stagnovat a celkově co seriál zdobilo předchozí řady zde nemáme. Citelně chybí nosné téma, s humorem se též šetřilo a tvůrci s postavami zacházeli zvláštně a ignorovali jejich vývoj z minulých sérií. Mírné zklamání, ale finále přeci jen dává naději, že budoucí řady se můžou vrátit na předchozí laťku. 6/10 ()

kritkMd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se nepovedlo. Nevím jestli to bude tím, že více než ročním čekáním jsem nastřádal pocit že to bude nejlepší série, nebo jestli to prostě posrali. V této sérii se prakticky nic zajímavého nestane a je zaměřena pouze na pár lidí, narozdíl od předchozích sérií. Kromě transsexuality se ani neukazuje žádné nové téma, o kterém by mohli informovat. Personalita postav jako by se úplně změnila, nebo spíše polovina jí zmizela. Prostě jako by je už vůbec netrápilo to, z čeho v předchozích sériích vyšilovali. Navíc příběh není celkově nijak rozvíjen a skoro každá epizoda je o ničem. Za mě velké zklamání a doufám že příští rok bude série lepší. Do té doby si budu muset opakovat tři předešlé. ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama