Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (302)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $185miliónovTržby USA $113,228,136Tržby Celosvetovo $490,372,862Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Čakal som teda väčší paškvíl, ale je to len klasická schéma ale aj na to, až tak moc neotrávi. Aj keď šípková rúženka je biela ako smrť, to dievča fakt miestami pre tu bielu pokožku vypadá strašne a taká Michelle Pfeiffer je už riadne vyslúžila ani make-up to moc nezachráni. Trikovo v pohode, občas niečo kde tu pobaví. Tieto Disney pásovky sú ale len také šumáky do vzduchu, jednorázovky na ktoré si po mesiaci ani len nespomeniete. /videl v kine: 55%/ ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Tohle pokračování jsem vidět nemusel. Mrzí mě, že se mi to nelíbilo, protože Angelina si zaslouží veškerou pozornost. Vypadala skvěle. Hlavně v těch obvazech. Ostatní postavy na mě žádný dojem neudělaly a celé to bylo jedno velké klišé. Největším bizárem byla Michelle Pfeiffer, které nepomohl ani make-up, aby nevypadala jak ježibaba z Hvězdného prachu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych obšlehnout můj vlastní komentář k jedničce. Pro děti místy docela drsné a pochmurné, pro dospělé místy dost přeslazené, Aurora/Růženka vypadá stále stejně mongoloidně, ale na druhou stranu vizuálně je film moc pěkný, atd atd. Měl jsem tedy sice připravenou čtvrtou hvězdu za superpadoušskou Pfeifferku a za létající rohatce, ale závěrečný růžovoučký überhappyend mě totálně znechutil. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Disneyovské generické předělávky animáků do live action formátu jsou náročné, zahlcující a často nudné. Naštěstí minimálně Alenka a Maleficent jsou čestné výjimky, které původní animáky berou jen jako odrazový můstek a nechají se inspirovat ke zcela samostatným dobrodružstvím. Druhá Maleficent je krásný příklad přechodu z pohádky do fantasy, která může oslovit i starší publikum. Herecký tým nebývale skvěle podpořila Michelle Pfeiffer, která si svou zlou královnu Ingrith naprosto užila. Hlavní trio je báječně sehrané a je radost pohledět na tak spokojené herečky, které jsou ve svých rolích šťastné. Prima kostýmy, akce, emoce, vše je na svém místě. Spokojenost. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sál plný prťat. To se jim bude ale dobře spát! Pohádka to sice je, ale temná, plná zla a smrti. Snaží se v ní sice tu temnotu vyvažovat vyňuňanými stvořeními ze světa fantazie, žijící na kouzelných Blatech, vtípky a charakterními postavami, ale i přesto bych si troufla tvrdit, že to pro úplně malé děti není. Já osobně jsem si film po všech stránkách nesmírně užila! Je jen zlomek snímků, kdy jsou pokračovaní lepší než úvodní filmy. Směle si myslím, že tahle dvoječka jedničku spolehlivě překonává. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Než se Zloba (Angelina Jolie) zhmotní na věži, kde ji zasáhla královna (Michelle Pfeiffer) šípem, tak z ní utečou dva vojáci. V dalším záběru ale utíkají z věže zase. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 29. května do 24. srpna 2018 v Anglii (Londýn, Buckinghamshire) a v Illinois (Chicago). (Varan)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama