Reklama

Reklama

Suburra: Krvavé předměstí - Série 3

(série)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zvěst o celoročních oslavách pořádaných Vatikánem a o balíku peněz, který vynesou, zažehne další kolo nelítostných bojů o nadvládu nad ulicemi Říma. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada italského mafiánského seriálu má s další řadou klesající kvalitu jako slavnější Gomora a dokonce se stejnými symptomy: hlavní hrdinové se stávají megalomany, kteří chtějí ovládat celé město, policie neexistuje a zápletky se opakují. Fajn seriál, ale na zadek si z toho jako u první řady nesednu. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NOVÁ ITALSKÁ VLNA PŘEPISUJE PRAVIDLA Jestliže jste viděli nejdříve Suburra film z roku 2015, a až pak tento seriál, který předchází dějově filmu, tak budete mega nadseni! Seriál, který prebiji kvalitu již tak vynikajícího filmu to hned v prvním díle S3 to napálí. Neskutečně! V hodnocení S2 jsem psal, že film vzhledem k chronologii nedává ve vztazích logiku a bál jsem se vyvrcholení. Ač třetí série úplně opouští téma pozemku Ostie a věnuje se více vztahům než gangster stories, tak je to vysoce kvalitní rozloučení s (původně) třemi kamarády do římského deště. Inu, přelomový nápad, jak propojit nepropojitelné. Nemám slov. A to už jsem myslel že mě nic nepřekvapí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jelikož měla druhá řada vzestupnou tendenci oproti na místě přešlapující první sérii,nebylo moc důvodů proč se netěšit na (asi) závěrečnou řadu.Těsně po shlédnutí však musím konstatovat,že třetí řada se na vzestupné vlně nesvezla a vrátila se k telenoveláckému přešlapování na místě.A to bohužel i přesto,že ubyly další dva díly - tudíž by děj měl být spíš nahuštěn - a ani tentokrát o zvraty není nouze.Jen tomu prostě chybí šťáva a drive a je to škoda...60% ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bláhově jsem si myslel, že seriál skončí tam, kde začíná film a to jsem se přepočítal. I kdyby někdy světlo světa spatřila čtyřka, čemuž závěr nahrál, protože se ještě zdaleka se všema nezůčtovalo, tak s filmem se to nedá vůbec spojovat. První dvě série byly výborný, nepětkoval jsem jenom proto, že těch zvratů kdo s kým, bylo někdy až na škodu. Ve třetí sérii ubyde náhod a zvratů, dvojice kamarádů konečně ovládne podsvětí Říma, jenže za nitky tahá tolik vlivných lidí, že ani na trůnu nemají na chvíli klid. Za mě nejlepší série, na škodu je jen úbytek počtu dílů. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je jednoznačně nejvíc konzistentní a drží dobře jako celek.Opět je tu snížení dílů ,což nevím proč,ale budiž.Jak jsem u prvního dílu psal,rozloučíme se s jednou velkou postavou.Super tah.Díky málo dílům jede děj na plný pecky a žene diváka ke konci.Bohužel postava Sara Monaschi je tu odfláknutá pěkně a vidíte ji snad pár minut.Jinak se tu hodně umírá,což už jsem psal taky,nesmíte jet všechny série naráz nebo Vám to přijde hodně nevyrovnaný,když v jedný sérii než zemře postava máte 10 dílů a zde stačí jen jeden díl pomalu na všechny.Přibylo jak je nějakým zvykem více hudby,jinak je tu vše při starém.Kamera a výběr motivů či budov má stále tu jiskru.Pár intrik a nejvíc času zde měl Cinaglia a v důsledku to pěkně zapadne.Pěkný tahy a skvělý konec,což u seriálů není standartem. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krvavé znamení, které si udělal na čele během oslavy Manfredi (Adamo Dionisi), mění v různých záběrech tvar. (Duoscop)

Reklama

Reklama