Reklama

Reklama

97%

Krátkometrážní / Komedie / Drama
Nizozemsko, 2013, 9 min

Režie:

Ben Brand

Scénář:

Thomas van der Ree

Kamera:

Max Maloney

Hrají:

Bert Hana
(další profese)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina se prostřednictvím seznamovací mobilní aplikace dozví, že se v jeho okolí nachází jeho vysněná žena. Podaří se mu ji najít? (easaque)

Recenze (2)

easaque 

všechny recenze uživatele

5* jednoduchý a přesto výborný nápad, který by snad mohl mladé virtuály přesvědčit, že ještě žijí v reálu. Našel jsem tady a rovnou doporučuji. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený krátkometrážní film o naší prohlubující se závislosti na technologiích, který se zaměřuje na téma navázání vztahu. Vtipné a svižné zpracování ukazuje, že dnes raději věříme mobilu, sociálním sítím a dalším technologiím. Ztrácíme vlastní lidské schopnosti reagovat na jiné lidi. Nedokážeme oplatit úsměv, navázat konverzaci, najít cestu, apod. Ze svého okolí znám několik lidí, kteří bez mobilu a stálého připojení pomalu nezvládnou vůbec nic - zeptat se na cestu, vyznat se v jízdním řádu, pro kontrolu počasí se dívají do mobilu a ne z okna. Vždy je rád se skrytým úsměvem pozoruji a jsem ještě raději, že já ani mí nejlepší přátelé mezi ně nepatří. Občas si zkuste žít znovu nepřipojeni, je to mnohem zábavnější ;-) ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama