Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá šílenost která kašle na jakoukoliv logiku, za to servíruje porci té nejupřímnější zábavy, akce a krve. Takhle nějak mělo vypadat Better Watch Out. McG je moderní videoklipař a podle mě natočil jednoznačně svůj nejlepší film. Úderná a jednoduchá zábava, u které jsem se s mladou hodinu a půl bavil a nahlas se smál. Splnilo účel dokonale. Víc takových filmů bych prosil.75%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tady klobouček. McG nachystal zábavnou hororovou komedii, u které jsem se konečně cítil tak, jako když jsem před mnoha a mnoha lety viděl Soumrak mrtvých. Atmosféra parádní, střih geniální, jen s tou pátou hvězdičkou to nevyšlo. Na můj vkus tu je použito zatraceně málo hudby. Stylové je to vlastně akorát na konci při souznění scény a Queenů. S hudbou se ale dalo vyhrát daleko více. Námět ale skvělej a musím říct, že Samara Weaving si umí vybírat filmy. Tohle je filmařskej úlet jak se patří, kterej si střílí ze všech vyvražďovacích hororů a dělá to s vervou sobě vlastní. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo super, je to vtipný, je to brutální a je to hrozně originální, a to nejen co se týče úmrtí, ale originální v tom jak je film situován a to jak se záporáci, po celou dobu chovají. Možná trošičku škodí, že ve filmu nejsou nějaké výraznější hororové prvky, ale i tak se jedná o zábavný krvavý film, který stojí za pozornost. Navíc každého určitě potěší, odkazy na různé filmy od hororů až po Star-Trek Nová generace, navíc McG je šibal a složením záporných postav, odkazuje na svoje první filmy ano, ano, ano odkazuje na Charlieho andílky ! Né že by Charlieho andílci, byli bůhví jaké terno, obě filmům sem dal jednu hvězdičku, ale v tomhle kontextu, je to vtipný odkaz. Dobrá práce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film, myslím, skvěle vystihuje slovo kravina. Proč nacpal distributor do kolonky žánr označení horor, to mi hlava vůbec nebere. Že by kvůli té strašlivé knize? Nebo kvůli úsměvu Samary Weaving, který by nahnal hrůzu i dobře rostlému žralokovi? Jako taková nablblá srandička, se mi to ale na pošmourné odpoledne docela hodilo, stopáž nebyla nikterak přebujelá, a ti, na jejichž životech nejvíc záleží, dostali role, za něž budou možná padat i nějaké žaloby, protože stereotypy. 3*- ()

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Tak toto se opravdu mohlo líbit převážně adolescentům, kteří mají velice prostý smysl pro humor, dle místního hodnocení jich je asi dost. Takhle trapné dialogy jsem opravdu dlouho neslyšela, nejsem si ani jistá, zda to mělo něco společného s hororem. Vlastně jo, ti pavouci byli opravdu příšerní, 38%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)
  • Když Cole (Judah Lewis) vejde do ložnice, jeho otec se dívá na seriál Šílenci z Manhattanu (od r. 2007) s tím, že se na něj spolu podívají, až bude velký. Přesto si Cole seriál sám po chvilce také pustí. (Zix.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama