Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia kamarátov z Nashvillu sa vyberie na výlet do Kentucky. Keďže nemajú presný plán, rozhodnú sa počúvnuť radu miestneho človeka a vyberú sa do strašidelného domu Talon Falls. Tam na nich, v atrakciách, čakajú šialení zabijaci, ktorí však svoje remeslo berú až prehnane vážne. (Marceloo)

Recenze (24)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud se nechcete obtěžovat zbytečnými úvahami o reálnosti děje a hledáte jen nějakou přímočarou lobotomizovanou masárnu na odreagování, je Talon Falls skvělá volba. Od mala mě na všech zábavních poutích nejvíc přitahovaly strašidelný zámky a vždycky jsem byl nakonec zklamanej, protože se mi zdály málo strašidelný. Tenhle zámek je ovšem jiná liga, on vlastně ani není strašidelný, on je vražedný. A sadisticky. Dojem bohužel (jako už obvykle) kazí rozskákaná a vyzoomovaná ruční kamera, jinak bych šel určitě o hvězdu výš. Prohnat to kameramanské hovado onou zámeckou mučírnou! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si při sledování říkal, že by to mohlo klidně překonat letošní průser Hell Fest, ale bohužel. Rozpočet jde tady hodně znát, hlavně u scén mučení, které bylo strašně nudné a stokrát a lépe viděné už jinde. Chyběla nahota, pořádné gore, atmosféra, no vlastně úplně vše. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Štyria kamaráti sa vyberú do turistickej atrakcie - strašidelného domu, v ktorom si spočiatku užívajú mučiace divadlo, až kým čoskoro nezistia na vlastnej koži, že to mučeníčko je tak trochu reálne. Toto je jeden z tých typických, lacnejších, béčkových exploiťáčikov, ktoré sme už videli mnohokrát. Čo sa týka krvi a gore, neohúrilo ma to, lebo už som videl aj lepšie, ale na druhej strane som si už pomaly začínal myslieť, že tomuto skvelému hororovému subžánru definitívne odzvonilo. Takže po dlhšej dobe niečo, čo poteší nenáročných. S postavami som dokonca celkom súcitil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono technicky to zase neni natočené až tak špatně, pokud člověk přihlédne k pravděpodobně minimálnímu rozpočtu. Jenže když se točí film o mučení prakticky bez gore, pokud tedy nepočítám jeden fakt výživný detail, je veškeré kouzlení docela marné. Pobíhání a soustavný jekot to fakt nezachrání, kor když jsou herci kardinální jelita. Režiséra alespoň šlechtí, že se nesnažil natahovat stopáž, takže to relativně rychle odsýpalo. 30% ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Skupina přátel jede na výlet do Kentucky a po cestě se zastaví na benzínce. Zde jim místní obyvatel poradí aby se zajeli podívat do strašidelného domu Talon Falls. Skupina dá na jeho radu a vydají se tam, jenže nikdo z nich netušil co se uvnitř děje. - Bylo by to super kdyby v těch 75 minutách nebyly z 80% záběry na dejme tomu jednom místě kde oni jen se váleli na zemi.. Prostředí bylo úplně suprový, přesně můj styl. Na amatérismus a přemýšlení v tomhle hororu ani tak hledět nebudu z toho všeho vyplývá více mučení, méně utíkání. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama