Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia kamarátov z Nashvillu sa vyberie na výlet do Kentucky. Keďže nemajú presný plán, rozhodnú sa počúvnuť radu miestneho človeka a vyberú sa do strašidelného domu Talon Falls. Tam na nich, v atrakciách, čakajú šialení zabijaci, ktorí však svoje remeslo berú až prehnane vážne. (Marceloo)

Recenze (24)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov z Nashvillu sa vyberie na výlet do Kentucky. Keďže nemajú presný plán, rozhodnú sa počúvnuť radu miestneho človeka a vyberú sa do strašidelného domu Talon Falls. Tam na nich v atrakciách čakajú šialení zabijaci, ktorí však svoje remeslo berú možno až prehnane vážne. - Je ťažké uveriť, že v roku 2017 ešte stále môže vzniknúť horor, v ktorom postavy poslúchnu radu podivného pumpára a vyberú sa na miesto, o ktorom im povedal. Celkom ma to napriek tomu amatérskemu spracovaniu bavilo. Zo začiatku som mal pocit, ako keby som sa pozeral na nejaký Snuff, ale postupom času sa to už len zlepšovalo a vďaka zaujímavému prostrediu, pekným maskám a celkom snaživým hercom z toho nakoniec mám celkom dobrý pocit. Pomáha tomu aj velmi krátka stopáž, vďaka ktorej to má rýchly spád. Najviac ma na celom horore zaujal názov mesta Goreville. To je asi najhororovejší názov mesta, aký som kedy počul. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Talon Falls“ je nepříliš vyčnívající filmem v oblasti torture porn. Prostě jen další skupina vidláků, která ujíždí na tom, že si podává městské floutky. A to je všechno. Nic víc tu nenajdete. Co si budeme povídat, je to docela ohrané a ani po stránce exploatace to není nic převratného. Spíše se zde křičí, hodně se zde běhá, i když je stejně jasné, že odsud není úniku. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dvě dvojice si vyjedou kempovat, ale nakonec se nechají zlákat pouťovou atrakcí. Dům hrůzy nabízí skvělou podívanou, kde mučení obětí vypadá jako opravdové...počkat...ale ono je opravdové! Jakýsi mix Texaského masakru, Hostelu a Hell Festu je sice milosrdně krátký, ale člověk má pocit, jako by trval snad dvě hodiny. Postavy jsou magorské, což vůbec nevadí, páč divák je chce stejně vidět zmasakrované. Ano, zasloužili vyvrhnout, všichni! A to je trochu problém. Tedy prostředí jak na jatkách je fajn, rozkývaná kamera už méně. Ovšem nabízející se gore naprosto zklamalo! Elektrické křeslo? Pfff. A trhání nehtu či polévání kyselinou to rozhodně nezachrání! Samozřejmě zabiják je sice téměř propíchnut mačetou, ale on si toho téměř, po vytažení mačety ze zad, nevšimnul... a klišé, kdy zabijáka nedobiju, aby mě mohl honit delší dobu, je už otravné. Ovšem hlavní hrdinka ječela na výbornou, to se musí nechat! 2,5* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud se nechcete obtěžovat zbytečnými úvahami o reálnosti děje a hledáte jen nějakou přímočarou lobotomizovanou masárnu na odreagování, je Talon Falls skvělá volba. Od mala mě na všech zábavních poutích nejvíc přitahovaly strašidelný zámky a vždycky jsem byl nakonec zklamanej, protože se mi zdály málo strašidelný. Tenhle zámek je ovšem jiná liga, on vlastně ani není strašidelný, on je vražedný. A sadisticky. Dojem bohužel (jako už obvykle) kazí rozskákaná a vyzoomovaná ruční kamera, jinak bych šel určitě o hvězdu výš. Prohnat to kameramanské hovado onou zámeckou mučírnou! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ale jo za mě spokojenost. Námět je úplně parádní (i když logika pokulhává to,že to byli skuteční lidé a ne herci by poznal opravdu aj debil) a být to v rukou někoho talentovaného (napadají mě ti co točili Leatherface 2017) tak by to byla pecka nicméně v rámci možností spokojenost. Přidávám hvězdy i za to,že jsem dlouho neviděl horor v tomto žánru. P.s. zajímavé, že utéct nedokázali, ale ty ženské si odlakovat nehty stihly všimněte si,že ta blondýna má černé a v průběhu filmu ten lak zmizí ta druhá nemá pro změnu žádný lak a v průběhu filmu má do černa. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama