Reklama

Reklama

Pomoc, zmenšil jsem rodiče

  • Německo Hilfe, ich habe meine Eltern geschrumpft (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování německé komedie, ve které se rodiče i celá jejich rodina dostanou do potíží, když jsou zmenšeni na kapesní velikost. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Takže první díl, kterému něco chybělo, a má na ČSFD 52% (V současné době kdy tento komentář píšu). Tak druhý díl, který je pro děti naprosto parádním filmem, obdržel pouze 49%???? Nechápu. Podle mě by si snímek Pomoc, zmenšil jsem rodiče zasloužil lepší hodnocení. Kdyby se dostal do červené zóny, byl bych spokojen, ale chápu, každý má jiný názor. Pomoc, zmenšil jsem rodiče není vyloženě mistrovské dílo, ale z pohledu německé kinematografie je toto velká pochvala. Herci jsou tu zde podle mě lepší než v prvním díle, ale pořád to nejsou mega božské výkony (zejména ve vedlejších rolích, ale Schmitka měla dobrý herecký výkon). Nemám asi co vytknout. Upřímně ten námět je opravdu super. Ale aby tento snímek dosáhl 5*, musel by splnit tyto požadavky: 1) Chce to lepší herecké výkony ve vedlejších rolích. 2) Ještě kapilinku zajímavější děj. Ale o humoru nemluvě, ten byl dobrý. I když je pravda, že mladší děti tento film budou vnímat asi jinak. Asi chci po rodinném filmu moc. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračovanie, podľa mňa slabšie o niečo ako jednotka, ale slušné, hlavne keď ide o Nemcov. Dcérka sa zabavila, resp. nenudila sa, takže fajn. ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama