Reklama

Reklama

Ledové království: Vánoce s Olafem

  • USA Olaf's Frozen Adventure (více)

Obsahy(1)

V krátkém filmu Ledové království: Vánoce s Olafem od Walt Disney Animation Studios prožívají sněhulák Olaf a sob Sven veselé vánoční dobrodružství. Princezna Anna a královna Elsa připraví v království Arendelle vůbec první oslavu Vánoc. Obyvatelé městečka však z oslavy rychle odejdou, aby si užili vlastních rodinných vánočních tradic. Královským sestrám dojde, že samy žádné rodinné tradice nemají. A tak se Olaf se Svenem vypraví na cestu skrz naskrz Ledovým královstvím, aby pro Annu a Elsu našli ty nejlepší a nejkrásnější vánoční tradice. (Falcon)

(více)

Recenze (61)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Vanocnich specialu jsem videl uz nekolik - Shrek, Tom a Jerry, Smoulove ad. - a tenhle je mozna nejlepsi. Ano, je to samozrejme vanocne kycovite, ale zaroven je to fakt legracni, roztomile a nakonec i dojemne. Animace a detaily jsou lepsi nez v hlavnim filmu a skladby taky pekne. A to to koukam v lete. Na Vanoce pecka. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé, ako samotná rozprávka Ľadové kráľovstvo. Celkom nudné a až moc uťahané. Zápletka hľadať tradície je celkom fajn, ale celkovo to do tohto princezničkovského prostredia nepatrí. Videl som to v kine pred filmom Coco. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na těch jednadvacet minut a na Vánoce to pro děti může být zábavné. A ty, co milují Ledové království zvlášť. I má dcera s nadšením koukala na "sobíka". Filmeček oplývá opět velkolepou hudbou, ale není tak hitová, jako ve filmu, což by ale na druhé straně nedávalo smysl, kdyby tomu tak bylo. I tak je vcelku povedená a líbí se mi zapojení s klepáním na dveře. Co mi ale přišlo zvláštní bylo, že lidé v království mají české zvyky. Opravdu tam mohou jíst kapra? Do českého dabingu to sice dává logiku, ale přeci jen to působí divně. A nelíbila se mi ani animace ve stylu PC hry anebo vyšívání na svetru. Tvůrci se navíc dopustili i jedné chyby, když hlavní hrdinka nejprve zírá na truhlu plnou rukavic a najednou je v ní krabička, která tam prve nebyla. Pro děti milující původní pohádku může být tohle něco jako Večerníček. Pro dospěláky úsměvná zábava s vtipným sněhulákem. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako každý úspešný animák, aj Frozen musel dostať svoj vianočný špeciál. Dej je ešte nepodstatnejší ako je u takýchto počinov bežné, prím hrajú pesničky (ktorým som mal problém rozumieť aj v slovenskom dabingu, občas to speváci ťahali až niekam k Chipmunkom). Síce nie som cieľovka, ale oproti Shrekoledám a Vianočným dobrodružstvám Kocúra v čižmách je to stále pecka. 5+/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vánoční tradice se mají dodržovat a o těch rodinných to platí dvojnásob. Všichni jistě nějaké máme. Takže pomalu ale jistě začínám přemýšlet o těch našich. Jsou to jedny z těch vzácných a mimořádných chvil. Hlavně, že se sejde rodina a všude se rozhostí klid a pohoda. Beru tenhle animák jako takový malý vánoční bonus, ale celkem milý. Nic víc to není. Ještě, že je tam Olaf, díky, kterému to jede. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film sa v niektorých kinách premietal pred filmom Coco (2017). (DRIV3R)

Reklama

Reklama