Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar si pustil v telce Miami Vice, Kingdom a pár dílů CSI, načež natočil tohle nudné, nenápadité a k uzoufání blbé béčko a prezentuje ho jako akční jízdu nočním Las Vegas, kde Jamie Foxx nosí podobné tričko a placku jako když byl parťák Collina Farrela, přičemž ho nezapomněli velmi podobně nafotit na postery, aby to přilákalo hodně fandů. Navíc expozice scény v baru ve stylu úvodní scény z Mannova spektáklu je jednoznačná, leč postrádající digi cam poetiku a cit pro tvrdou a nekompromisní realističnost. Pro fandy urážka. Nebýt zajímavého ansámblu a krátké stopáže, tak je to nekoukatelné. Nechápu, jak takhle schématicky zastaralý a okopčený film může s áčkovými herci vzniknout v roce 2017 a jít do kin. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Kvalitně natočená akce, přestřelky, jedna solidní automobilová honička a především bitky to zachránili před totální nudou. Mě film v podstatě vůbec nebavil. 1/3 filmu – u toho jsem usínal, nedokázal jsem se vcucnout do děje, postavy včetně hlavního Foxxe, mi byli ukradené. 2/3 filmu byla už lepší, pár velmi slušných soubojů a poslední 3/3 se pořádně akčně rozjela. Velká škoda, že neměl film lepší scénář, postavy, tempo a já nevím co vše ještě. Kdyby tomu tak bylo, tak by to bylo perfektní novodobé béčko. Takto se to dá shlédnout vyloženě jen kvůli akci. 3* dávám z milosti. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar se od inteligentních hackerů vrátil k hloupému akčnímu žánru a celkem mu sedí i tahle pozice. Celý film se odehrává v kasínu motající se kolem nasraného Jamieho Foxe, jeho uneseného syna,dvou policajtů, drogového dealera, bodyguardů,majitele kasína a 25 kilo kokainu. Má to vcelku svižné tempo, když dojde na souboj je velmi kvalitní( Ten v kuchyňi s bodyguardem je úžasný). Překvapivě se jedná i o Rko a dojde i na nějaký ten nečekaný zvrat. Takže fajná zábava za 70%. Za těch podhodnocených 51% rád udělím vyšší hodnocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Remakuje sa a remakuje. Jedno z najväčších ( nielen ) hollywoodskych (ne)šťastí je recyklácia. Ono má to pomáhať prírode, čiže hádžte odpadky do správnych košov, aby sa následne mohli spracovať do svojej pôvodnej podoby, pričom nemusíme znečisťovať. Tento model, ale nefunguje v kinematografii. Teda väčšinou. Amerikánci proste natočili ďalšiu zbytočnosť, ktorá mohla ostať v krajine svojho pôvodu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama