Reklama

Reklama

Redeemer

Trailer

Obsahy(1)

Nicky Pardo (Marko Zaror) byl zabijákem drogového kartelu, ale při likvidaci konkurenčního zabijáka udělal osudovou chybu - nechal ho přežít. Za to zaplatil smrtí vlastní rodiny a sám zůstal trčet v poušti. Nyní je z něj Spasitel, muž, který se prostřednictvím pomoci druhým snaží dojít vlastního vykoupení. V patách má však Škorpióna, nelítostného psychopata, toužícího pošlapat každý jeho dobrý skutek. (eviljack)

(více)

Recenze (26)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Laco to shrnul naprosto trefně a přesně no a já asi patrně nepřispěju s ničím novým, protože to vidím úplně stejně. Takže ve zkratce, je to přesně ten typ filmu se slušnýma bitkama a naprosto retardovaným dějem který slouží jenom k tomu aby film posouval od jednoho souboje k druhému a dalšímu. Každopádně Zaror je velmi schopnej masakrátor a prostě je to borec co z kapucí na hlavě likviduje všechny zloduchy a ještě jim dá k tomu navrch rozhřešení jako bonus, no a samozřejmě, že i ochraňuje všechny slabé a bezbranné. No prostě dějově strašnej škvár, ale tak kvůli ději se na to nikdo nekouká, že jo... Co se One by One soubojů týče, tak po choreografické stránce se mi asi nejvíc líbil ten z tím plešatým týpkem v teplákový soupravě v polovině filmu. Ten ve skladišti taky dobrej i když jeho zakončení už trochu zbytečně přehnaný a samoúčelný.50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Martial arts slušná jednohubka, ale je potřeba protrpět strašný děj a přehrávající herecké výkony připomínající hádající se cikány na sídlišti. Marko Zaror je skvělý Atlet, ve vzduchu je jako doma a předvádí slušné kousky, do teď si mou pozornost příliš nezískal, po tomhle jej jen tak nezapomenu. Potěší i velmi slušná Rková práce, kde se krví nešetří. Highlight fight se Španělem ve stodole. Z fanouškovských amatérských počinů mi Die Fighting však byl bližší. 60% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Espinoza se jednoznačně zlepšuje! Zatímco Kiltro a Chinango byli dějově v podstatě nekoukatelné, u Spasitele jsem tu vatu přestál bez větší újmy. A navíc se sbírají body i v nasnímání akčních scén a kameře, velmi dobře patrné hlavně v první půlce filmu. No a Marko Zaror, to je prostě chilský raketomet! Krásné ladné pohyby, výborná choreografie (tvořil ji sám), několik triků jsem viděl prvně v životě a to se počítá. Akrobatické brutality, headshooty, brazilské jiu-jitsu. Závěrečný souboj paradoxně nejslabší. První akce proti čtveřici násilníků skvěle natočená, fight s Nelsonem nápaditý a atraktivní. Těším se velmi na další tvorbu, hlavně na One Good Thing. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tohle a na úrovni Die Fighting ?? Chaa !!! Leda v nějakém snu, tohle je asi o sto levelů víš než Die Fighting a to nejen co se týče akce, ale i příběhu. A neni se čemu divit, za tímhle vynikajícím počinem stojí Ernesto Díaz Espinoza, který má už za sebou pár slušných kousků, ať už na poli akčních filmů, tak i hororů . A je vidět, že Ernesto si bere z každého pólu trošku, ano to střílení tady vypadá a je laciné (opět), ale čert to vem, všechno vynahrazují profesionálně udělané bitky, kterých rozhodně neni málo, říkáte si co že to má z hororu ? No, to bude asi to nekompromisní gore a trošku toho mučení, takže dojde na velice drsné fatality, láhev piva v hrudníku, vytržený zuby, hák zaražený v horní čelisti, no prostě krása, každý milovník tohohle bude v sedmém nebi. A je vidět že na filmu dělalo dobří komparzisté, pač smrtící pády, údery a pohyby sou znát a cítit. Co se týče padouchů, ti sou opravdu výborní, chlapík v teplákovce (expert přes MMA), Piedro (pouliční styl boje) a závěrečný.......no já bych přímo ani tak padouchem nenazýval, pač příběh tady v něčem překvapí. Navíc Marko Zaror je sympaťák, to už byl i v Neporazitelném a to píšu, přestože tam měl zápornou roli, trošku sem mu totiž fandil. Takže za mně maximální a naprostá spokojenost, tady neni o čem se bavit .PS : Song zní trošku retro, ale je výborně nazpíván, musel sem si pustit hned několikrát. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Na sólovku se Zarorem jsem byl zvědavej (po filmu Savage s Adkinsonem mi padl do noty), ale jak už to bývá, tak sólovky těchto béčkových hvězd, co si nechavaj nakopavat prdel od známějších, stojí víc a víc za hovno, podle toho jak hluboko se potravním řeťezcem dostaneš. Dno. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky Chilsky Desperado. Manik nabehne do mesta a vymlati vsetkych zloduchov. Samozrejme to ma aj hlbsiu pricinu, ktoru sa dozvieme z mnohych flashbackov. Bohuzial dejova omacka je podana dost neznesitelne. Ale o nu nejde. Podstatne meno v obsadeni je Marko Zaror a vdaka tomu sa dockame slusnej porcie lahôdkovych bitiek. A tie stoja fakt za to. Marko tu znova rotuje na vsetky mozne strany a rôzne spôsoby. Od minulej spoluprace s tymto reziserom sa podstatne zlepsilo aj nasnimanie bitiek. Su dokonale prehladne a rôznymi spomalovackami a zrychlovackami pripominaju Florentineov styl aj ked jeho uroven Espinoza este nedosahuje. Okrem druhotriednych poskokov, ktori nie vzdy uplne bezchybne reaguju na dokonale prevedene Zarorove chvaty tu su aj 3 skvele bitky jeden na jedneho. Mne sa najviac pacila prva so spickovou choreografiou a aj prevedenim a zaroven absenciou zvyraznenych uderov. Vdaka comu pôsobila velmi prirodzene a realisticky. Druhy duel je tradicne pojaty ale niekolkokrat pri nom vidno, ze sa mlati vzduchoprazdno. Nastastie treti znova stoji za to a Marko je pri nom viac vo vzduchu ako na zemi. Okrem bitiek je tu uz len jedna az absurdne drsne pojata prestrelka pri ktorej som sa viackrat pousmial. Celkovo je to taky bezrozpoctovy bitkarsky film, kde objektivne kvality maju bitky, skvela hudba a kamera vdaka ktorej su nadherne nasnimane exteriery. Zapletka je neznesitelna, jej primitivnost sa snazia okorenit nejakou tou imbecilnou pointou a este je tu vyrazna postava pseudohlavneho zaporaka, ktory mal byt asi vtipny pretoze sa cely film snazi vymysliet pre seba cool prezývku, ale mne pripadal trapny. Aspon ze tentokrat vynechali telenoveloidnu zapletku aka je priznacna pre starsie Zarorove filmy. Bohuzial ju nahradili nabozenskymi kecami. Film vhodny hlavne pre ludi, ktorym nieco povie meno Marko Zaror a tym padom vedia, na co sa maju tesit. Predsa spickove bitky s neznesitelnym dejom. 5/10. ()

Ouwen

všechny recenze uživatele

Mno, hroznej úlet. Je fakt, že z fleku mne napadá tolik věcí, které bych filmu vytkl. Může za to scénář, já teda v Boha nevěřim a ačkoliv se určitě dá zamyslet nad myšlenkou filmu (dobro versus zlo), postavy a zápletka nejsou dostatečně zajímavé, kor v určitých momentech vizuál vypadá hrozně - a co potom ta třesavá kamera během výstřelů z pistolí a automatických pušek? Naštěstí Marko Spasitel Zaror je fakt husťáckej hyppísák s neuvěřitelně pestrým arsenalem technik, krytů a bojovejch stylů na stovky způsobů. Bitky na mne tak zapůsobily, že mi místama přijdou lepší jak z Berandálu. Tolik fatalit, no do hajzlu ! Takovej backflip a následný šlapák na hlavu, která se rozplácne o šutr, vytrhnutí zubů kleštěma či rotační parádičky působí dost brutálně a nenapodobitelně, pokavaď ovšem nejste obří cápek s modrým svetrem a s ukřižovaným Ježíšem, vytetovaným na zádech :-)) Zaror je extra třída, na zemi, ve vzduchu, na nohou - všude překvapí, kopy tasí z šílených pozic a má .... až nelidskou kadenci (TO VYŘÍZENÍ TÝPKA V TÉ STODOLE, NO TO BYL KULOMET !!!) též se mi líbí struktura soubojů - částečně gradují, mají přesné načasování, jak jsem řekl jsou brutální, a to díky zřetelnému kontaktu (někdy netuším, zda to byl vlastně účel, ale spousta loktů, úderů, kopů a šlapáku zapadlo a chvěl jsem se, jak to působilo hmatatelně) a Zaror proti sobě má čím dál těžší soupeře. Průběh děje bohužel přímočarej bez ostřejších zatáček, dost samoúčelnej a je to prostá vata. Já to ale přežil, tempo je slušné, vyváženost "příběhu" a akce je trefná, takže akce je dost a pozitivum je krátká stopáž. A ještě zmíním vizuální stránku - ačkoliv má slabší chvíle, tak krátké scénky z pouště, či když kamera snímá okolí z dálky, všecko vypadá absolutně nádherně! Hudba fantastická. Akce je tvořena i z přestřelek, Rko je fakt tvrdé a ačkoliv mají mód "jeden bez zranění vystřílí všechny" mají slušné nápady a ty headshoty..fakt prďácký, nesmírně jsem se smál. Postavy nejsou dostatečně zajímavé, až teda na záporáka ve vile, prapodivnej magor, ale pobavil. Ohledně choreografie... hmm, extra třída, strop, špička :) tam není co vytknout, střih/kamera správně vychytané, zde nelze nic kritizovat. Takže akční šablona je co se týče bitek, absolute best of, přestřelky nesmírně zábavné, postavy ploché, děj jednoduchej, ovšem vše je akorát a ničeho není příliš, to je důležitý. A ačkoliv návaznost některých situací mi přišla jako pouhej slepenec, aby se příběh prostě posunul, neměl jsem potřebu film přetáčet. Amatérský projekt s prvotřídní a zábavnou akcí. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený Martial Arts film, kterému nechybí skvěle natočené souboje a dokonce bez zběsilého střihu. V tomto ohledu má Marko obrovský prostor, který postupem filmu pěkně využívá a zpomalené scény zvýrazňují parádičky. Taky je film hodně krvavý a zvlášť v střeleckých pasážích se s rudou tekutinou nešetří. Scénář je jednoduchý a ničím nepřekvapí. Já se u filmu nenudil a dávám mu 85% :) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Arkádovky, arénovky, atd. mám rád, ale tohle fakt ne. Akce celkem ušly, ale ten děj mezitím byl vyplněný neuvěřitelnou nudou a přiblblými řečmi. Nepobíral jsem také toho mladého rádoby mafiána, jak celý film řešil, jaké si má dát jméno. Jenom z úcty k tomuto žánru dávám čistý průměr. 50% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Chcete mít ve filmu fakt pěkný bitky a Isaac Florentine se Scottem Adkinsem nemaj čas? Tak vemte Zarora, dejte mu hlavní roli a nechte ho, ať si u fightů udělá choreografii sám. Dostanete totiž naprostou špičku u které jen budete kroutit palicí jak je toto možné a jestli na toho chlapa, stejně jako na Scotta, vůbec platí gravitace. Několik přesilovek typu Zaror proti všem, kde mizerové padají jako zralé švestky, spousta headshotů a hned tři delší fighty, kde Zaror má proti sobě vždy jen jednoho protivníka, ale zase co protivník to borec. Tyhle tři fighty se mi líbily nejvíce a potěší, že každý soupeř má svůj specifický styl, kterým dokáže Zarorovi znepříjemňovat život. Chlapík co umí velmi dobře přesouvat boj na zem do různých pák a škrcení u mě vede a v těsném závěsu je tvrďák ze stodoly. Nejlepší padouch je ale zaručeně drogovej boss z vily. To byl dokonalej blázen a fakt vtipnej. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Nepozerávam takéto filmy, nemám ich moc v láske, prakticky im nerozumiem, nevyhľadávam ich a neviem čo si mám o nich myslieť. Našla som si pár scén, hlavne tie bitky teda, ktoré boli super, ale inak nič moc. Ja proste neviem. Teda, Noaha som videla, bol skvelý ako vždy, a vlastne iný dôvod prečo som to kukala neexistuje. Navyše som musela kvôli tej svahilštine zoháňať titulky aby som si to mohla vôbec pozrieť. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Z obávaného Dolora sa stala predĺžená ruka božia. Vždy sa zastane slabších a hriešnikom to dá poriadne vyžrať. No skrátka, aj Boyka by bol naňho hrdý. Celkom slušná bojovka, v ktorej Zaror (opäť) predvedie niekoľko neskutočných kúskov. Príbehovo nič výnimočné, ale dostatočne zaujímavé nato, aby film diváka nenudil ani v neakčných scénach, kde režisér vsádza hlavne na atmosféru, a to sa mu aj darí, pretože oproti hollywoodskej či európskej produkcii je to skrátka iný štýl, ktorý mne osobne celkom sadol. 60 % ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Zaror a Espinoza už spolu spáchali pár kúskov, ale tentoraz sa konečne pohli od amatérizmu. Tak ako u všetkých tých Thajských mlátičiek, aj tu je treba po tisíc a jeden krát povedať, že nejaká story je nepodstatná a slúži len ako aké-také lepidlo čo drží pohromade akčné scény. Drogoši hľadajú stratenú tašku s peniazmi ktoré jednoduchá Mária potrebuje na operáciu syna a hrdina ich musí všetkých zrúbať na hromadu ako drevo na zimu. Aj keď ten hrdina je vlastne taký šialený kapucín čo hrá každý deň ruskú ruletu a svojim zmrzačeným protivníkom dáva rozhrešenie. Všetka tá omáčka okolo je úplne fuk, ide iba o to aby Marko Zaror poriadne efektne mlátil, kopal, skákal, kopal, strieľal a kopal ( keď hovorím kopal, myslím tým kopal a nie že kopal ). A to aj robí, niktoši padajú ako muchy, plus tri dlhšie súboje s namakanejšími borcami ( teplákovka, bradáč, indoš ). Ako vždy poteší aj značná brutalita, rozbitá fľaška v hrudi, vytrhnuté zuby, hák v papuli, hlava v lodnej skrutke a k tomu veľa deravých lebiek vypchatých olovom. Hlavný narkobarón bol vlastne fajn komická postavička, čo závidel že majú všetci okolo neho také prďácke mená ako Spasiteľ či Škorpión a chcel si tiež nejaké vymyslieť. Skutočným záporákom bol ale onen Škorpión, super zlý indián s náramne kyslým ksichtom. Na ňom Zaror konečne predviedol svoj trademarkový lietajúci kop. Pekné obrázky, dobrá akcia, slušné tempo, tak by to malo byť.. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Solidní souboje na pozadí směšně napsaného příběhu o pomstě. Celkově ale zábavné. Plusové body navíc za odkaz na Mechanický pomeranč a ukecaného bílého "narkobarona", co se snaží zapadnout. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Béčko, které je příběhově a herecky úplně na dně, ale na nic lepšího si to ani nehraje. Navíc tu jde především o souboje tělo na tělo a v tom hlavní hrdina doslova exceluje, sice to nemá hollywoodský look, ale ta kamera! Krásně přehledné, absolutně žádné střihy, poklidné kroužení kolem bitky... zde se může spousta tvůrců něco přiučit. 3* ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není žádný béčko, na tak vysokou úroveň by se nikdy nedostal. Je to totální kravina, ve které jsou všechny postavy blázni. Jsou v něm ovšem 3 poměrně zdařilé souboje. Nejsou sice kdovíjak realistické, ale spíš by se dali nazývat "výukové". Každá technika v nich vypadá a funguje jak má, každý blok je přesný a útočná noha s ním nepohne, i když v dalším záběru stejná technika přerazí prkno. Na jednu stranu je to úsměvné, ale pokud to člověk bere stylem "ukážeme světu, jak by techniky měly teoreticky vypadat", kouká se na to poměrně dobře. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní amatérská sračka o pošahaném pánbíčkáři, který chodí v kapuci a sem tam někoho zmlátí. Nudná blbost na entou. Brutálně špatné neherecké výkony všech zúčastněných. Nesnáším roztřepanou kameru a zvlášť odsuzuju použití zpomalených záběrů v podobných sračkoidních filmech, protože to jen prodlužuje utrpení než ta hovadina konečně skončí. ()

Reklama

Reklama