Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele AloeB k tomuto seriálu (4)

The End of the F***ing World (2017) 

Skvělý seriál. Vlastně výborný. Minimálně originální. S heslem v jednoduchosti je síla nás vrhá vstříc až realisticky neskutečného dobrodružství dvou nesympatických hajzlíků, jejichž road-trip Británií dokáže zaujmout jak díky efektivní práci s kamerou, ale hlavní podíl v tom má scénář, fázování příběhu a charaktery. V hlavní roli psychopat a nymfomanka a přestože James je zpočátku jen narušená servilní postava, později mu příběh odebere onu servilitu a vývoj jeho postavy tak mohu označit za nejlepší v sérii a to i přesto, že mojí oblíbenou postavou stále zůstává Alyssa. O dalších až neskutečně lidských a kvůli tomu i nepříjemných postavách ani nemluvě. Milujete je a zároveň jimi pohrdáte. Je vám jich líto a přesto cítíte, že mnohdy konají špatně. A že je seriál založen primárně právě na charakterech a jak se vyvíjí prostřednictvím jejich chování, to samozřejmě nevadí. Všechno to směřuje do efektivního závěru, který sice není strhující, ale dokáže překvapit a navnadit na pokračování. ()

Epizoda 3 (2017) (S01E03) 

Zatím nejlepší epizoda. Předchozí v rámci vlastních možností dobré, tato seriál posouvá na úplně jinou úroveň, nechává postavy vyvíjet a James si konečně našel svoji oběť. ()

Epizoda 4 (2017) (S01E04) 

James se konečně stává zajímavou postavou a děj pokračuje velmi zajímavě. Tento seriál má potenciál. ()

Epizoda 8 (2017) (S01E08) 

Výborné zakončení výborného seriálu. Po pokračování to přímo volá. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama