Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V černohumorném seriálu podle stejnojmenného komiksu se dospívající psychopat a rebelka prahnoucí po dobrodružství vydávají na cestu. Pronásleduje je notná dávka smůly. (Netflix)

Recenze (47)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Seriál o dvou psychopatech, který zfouknete za jedno odpoledne a ještě se na něm uspokojivě pobavíte. První díl byl bomba a naladil mě úplně s přehledem. Seznámení s postavami nemá chybu, hlavní twist je v podstatě už tisíckrát viděný scénář, ale díky zajímavým charakterům a jejich dialogům, popřípadě monologům, je to hned zábavnější. Pět hvězd to ale není proto, že v okamžiku, kdy se Alyssa obarvila na blond to šlo s kvalitou nenápadně dolů, protože to začalo být trochu moc o emocích (a emoce jsou přece nuda). Bůh ví, jestli se tohle dočká pokračování vzhledem k nejasně danému konci, každopádně druhé řadě bych se nebránila. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komediální seriál, který téměř před dvěma lety přišel trochu znenadání a okamžitě získal obrovskou fanouškovskou základnu. A právě proto, že na něj začali koukat vlastně úplně všichni, vrhl jsem se na něj i já sám. Dloooouho mi trvalo si zvyknout nejen na trpký britský akcent, ale i na takové sterilní vystupování jak postavy Alyssy, tak Jamese. Osm krátkých dílů jsem vydržel, nikdy jsem ale nepomyslel na to, že by mě potěšilo oznámení druhé série. To už ale viz. komentář u sezóny č. 2. ()

Reklama

Marcas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení. Trochu potrhlý, ale nesmírně zábavný seriál v čele s bláznivou dvojicí, která do normální společnosti prostě a jednoduše nesedí. Skvělé pro případy, kdy se chce prostě vypnout mozek a jenom koukat, chillovat a nepřemýšlet vůbec nad ničím. Velkou výhodou je krátká stopáž, což cením. Dnes je málo seriálu, které by měly okolo 20 minut a byly zároveň kvalitní. Rozhodně doporučuji. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto seriálu mě překvapilo, že byl ve francouštině, které sice nerozumím, ale za to se to hezky poslouchalo. Seriál byl přesně to, co jsem potřebovala. Neotřelá šokující "teenage lovestory". Oddechovému tempu pomohla i krátká délka jednotlivých dílů, díky kterém to rychle ubíhalo a napětí se jen zvyšovalo. Skvělá hudba. Po 13 reasons why to byl odpočinek. Doufám, že bude pokračování. Doporučuji. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Bizarná teen dvojica ktorá má svojím spôsobom spackaný život si jedného dňa nájde cestu k sebe. Po úvodnom chladom a sociopatickom predstavení tejto dvojice sa začína cesta za .... Nie je to jednoduché len tak povedať za čím vlastne, On má svoje dôvody a ona tiež a spoločne ich pretavia do veľmi divnej buddy road movie. Dobre pasovali aj myšlienkové pochody protagonistov ktoré sme my počuli a budovali ešte viac už tak dobrú atmosféru. Prvá séria utiekla rýchlo, však bodaj by nie keď jedna epizódka trvá sotva niečo okolo 20 minút. Krátke ale úderné, bizarné, divné, originálne, svojím spôsobom bravúrne vtipné, chladné a zároveň horúce, roztomilé a zároveň šokujúce ale rozhodne zábavné a som veľmi zvedavý na druhú sériu. update : druhá séria je hádam ešte lepšia ako prvá, postavy sa nám viacej priblížili a pribudne kvázi aj tretia postava a celkovo cesta za osobnou pomstou je skvelý nápad ! 80 % ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)
  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)

Reklama

Reklama