Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V černohumorném seriálu podle stejnojmenného komiksu se dospívající psychopat a rebelka prahnoucí po dobrodružství vydávají na cestu. Pronásleduje je notná dávka smůly. (Netflix)

Recenze (47)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle stošedesátiminutovou podivnou etudu jsem si málem nechal ujít. Ovšem pak jsem zjistil, že je složena z dvacetiminutových, přesně rozdělených částí leporela, které místy šokuje, místy melancholicky hřeje u srdíčka a občas je to prostě jen bizár. Hlavní dvojka složená z britských podivínů (Jessica Barden for blondie!) je vyloženě lahůdková a nezřídka kdy překvapuje svými (ne)logickými myšlenkovými pochody, že si to prostě nejde neužít. Druhá série byla naprostá povinnost, nebo snad né?! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita jednotlivých epizod první sezóny se pohybovala po úzké škále od velmi dobré po skvělé. Oba hlavní hrdinové byli obdařeni přesně takovou psychikou, která se mi trefila do chuti, a oba jejich představitelé byli skvěle vybráni. Tvůrcům se podařil parádní mix akce, dramatu a road movie, navíc byla celá řada prostoupena suchým anglickým humorem, tady jsem se nemohl nebavit. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto seriálu mě překvapilo, že byl ve francouštině, které sice nerozumím, ale za to se to hezky poslouchalo. Seriál byl přesně to, co jsem potřebovala. Neotřelá šokující "teenage lovestory". Oddechovému tempu pomohla i krátká délka jednotlivých dílů, díky kterém to rychle ubíhalo a napětí se jen zvyšovalo. Skvělá hudba. Po 13 reasons why to byl odpočinek. Doufám, že bude pokračování. Doporučuji. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série rozhodně vzbudila hlad po dalších epizodách, což je dobře, vzhledem k tomu, že druhá před chvílí vyšla (i když ta mi taky rozhodně dlouho nevydrží), je fakt krátká, ale stane se tam toho opravdu hodně a character development je úplně boží. Když si vezmu jak nesympatické obě postavy na začátku byly... Každopádně je však zřejmé, že to nejlepší teprve přijde a žádná epizoda mě asi úplně nedostala, takže velice solidních 8/10 ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice originální seriál, kde se na nic nehraje, těží se hlavně ze svižného a rychlého tempa a do toho všeho má i parádní hlášky... asi takhle bych popsal tenhle crazy seriál. Super obě hlavní postavy (i vedlejší...), které se až neuvěřitelně hodily do svých rolí. Jinak se po celý seriál díl od dílu buduje napětí, které nakonec vyvrcholí a výsledný otevřený konec se mi líbil + jestli přijde druhá série, tak budu jen rád. 1. série - 85% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)
  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)

Reklama

Reklama