Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevinně vyhlížející dívka, která si nechává říká Marie, je ve skutečnosti upírkou tajně přežívající v Pittsburghu. Vše se však zkomplikuje, když začne svůj věčný hlad tišit na místních italských mafiánech. Setkává se s férovým policistou, jenž je po několika letech tajného infiltrování mezi gangstery prozrazen. Italská mafie si ani jeden z těchto útoků na svou organizaci nechce nechat líbit... Režisér slavného AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNĚ představuje v tomto snímku svůj černohumorný pohled na další oblíbené hororové monstrum. (Nin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Chtěli byste vidět, jak by to vypadalo, kdyby se z Lost Highway stala upírská hororová komedie? Rozštěp osobnosti sice nečekejte, ale "Dick Laurent" je tu opravdu extra hnusný a policista Joe zase nápadně připomíná postavu zahranou Billem Pullmanem. A do toho všeho upírka, která se čas od času producíruje nahá a nejradši má jídlo a sex.... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý kúsok od Landisa, po Americkom vlkodlakovi prichádza Nevinná krev ktorá zaujme predovšetkým krásnou Anne Parillaud, ktorá sa v noci mení na upíra a zabija mafiánov. Zase tu funguje kombinácia komedie a hororu, a samozrejme romantiky. V jednej scénke si tu zahral Sam Raimi v roli mäsiara a Dario Argento, ktorého som zhliadol v sanitke 80 percent. PS: Tom Savini si tu zahral rolu fotografa. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Upíří gangsterka nebo romantická komedie? V podstatě je to jedno, protože tenhle mix chutná zatraceně dobře. Zábavná variace na eightees upířiny, kde roztomile krásná Anne Parillaud (Brutální Nikita) loví a zabíjí pouze ty, kteří krev sami prolévají. Začátek sice trochu drhne, ale jakmile dojde na geniální scénu v pitevně, do závěru už se to nezastaví. Landis tu na diváka pomrkává téměř v každém záběru, ať už skrz hororovou klasiku v televizích nebo skrz obsazení svých kolegů z branže i do těch sebemenších rolí (Savini, Argento, Oz, Raimi nebo dokonce největší světový sběratel SF a hororů Forrest J. Ackerman). Někoho můžou rušit ty pestrobarevně zářivé oči, romantická zápletka nebo příliš častý humor, v takovém případě byste ale museli být barbary a nesměli znát Landisovu tvorbu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemný horor o krásné upírce Marii, co má rád sex a samozřejmě má hlad, jenže se zaplete s mafiánama a poldama, sice se v tom občas trochu ztratíte, hlavně v tom , když je infiltrovaný polda u mafiánů objeven a stejně stále se někde pohybuje aniž by ho jednoduše odbouchli. Což se sice náka snaží, ale poněkud málo. Celé je to dělané do komedie, což tomu hodně prospělo a já se někdy dobře zasmál zvlášt když hlavní mafián vstane z mrtvých. Upírka je sexy a zamiluje se do onoho poldy co byl u mafiánů, jenže ani jeden nedokončil svoji práci tak jim nezbývá než se spojit a jít to dokončit. Film je zábavný a plný krve i hezkých holek. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Groteskne krvavá predzvesť pádu Johna Landisa. Toto skutočne nie je matroš pre masy, ani pre tie R-kové. Fajnšmekrov ale tento kríženec upírskej komédie a Sopranovcov určite poteší. Robert Loggia tu hrá akúsi beta-verziu Mr. Eddyho z Lost Highway a kradne si celý film pre seba. Konkuruje mu iba landisovský off-beat humor, Sinatrove hitovky a telo Anne Parillaud, ktorá sa vo svojom prvom americkom filme nesere. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu je mnoho cameí. Legenda speciálních krvavých efektů a masek Tom Savini se objeví jako fotící novinář, který jen tak tak ujede naštvaným mafiánům. Slavný hororový režisér Dario Argento hraje zdravotníka, který se v sanitce stará o mafiánského právníka. O něco významnější roli mají režiséři Sam Raimi, který se objevil jako řezník v restauraci, a Frank Oz, jenž ztvárnil patologa. (Nin)
  • Zahraniční distributoři změnili název filmu na ''A French Vampire in America'', aniž by se o tom zmínili režisérovi. (ČSFD)
  • Stejně jako ve filmu Americký vlkodlak v Londýně (1981) je i v tomto snímku zmíněn Landisův neexistující a nikdy nezpracovaný film See You Next Wednesday. (Lorge)

Reklama

Reklama